Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
23:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Сегодня СК «Днепр-1» сыграет с легендарной «Аустрией»

Сегодня СК «Днепр-1» сыграет с легендарной «Аустрией»

Это будет уже 4-й матч днепровской команды на турецких сборах.

К сожалению, в трех предыдущих СК потерпел досадные поражения. Правда, в третьей по счету игре, с чешским «Богемиансом», днепряне наконец смогли провести первый гол на этих сборах, вели в счете, но все равно уступили – 1:2.

Об этом матче официальный сайт https://www.scdnipro1.com.ua/ СК «Днепр-1» сообщает следующее:

«СК «Дніпро-1»: 1 тайм 1. Мирослав Зновенко, 77. Олексій Чичиков, 71. Максим Лопирьонок (кап), 30. Папа Гуйє, 8. Володимир Польовий, 44. Арсеній Батагов, 25. Ігор Когут, 74. Естебан Гонсалвеш, 98. Валентин Рубчинський, 99.Олександр Бєляєв 7. Дмитро Коркішко

2 тайм: 1. Мирослав Зновенко, 9. Олександр Сваток, 77. Олексій Чичиков, 44. Арсеній Батагов, 4. Сергій Кравченко, 18. Олександр Сніжко, 29. Олександр Назаренко, 11. Владислав Шаповал, 98. Валентин Рубчинський (14. Єгор Ярмолюк.58), 91. Гріффін Сабатіні, 89. Владислав Супряга.

Голи: Супряга(47), Ванічек(54), Кейта(90+1).

Дніпряни проводили свій другий матч поспіль за два дні, тому цілком логічно, що тренерський штаб спортклубівців вирішив надати можливість пограти молоді. А, наприклад, Логінов і Хобленко, які напередодні зіграли більше тайму (захисник взагалі провів усі 90 хвилин) цього разу в заявку на гру не потрапили, як, до речі, і інші новачки, у тому числі і Адамюк, який через застуду пропустив другий матч поспіль. Також зазначимо появу у складі команди 20-річного французького гравця Естебана Гонсалвеша – вихованця «Марселя», який останні два з половиною роки провів у п'ятому дивізіоні за «Шатору-В» (29 матчів, 5 голів). Він зайняв позицію на лівому фланзі півзахисту.

Дніпряни почали достатньо активно і у стартові хвилини зробили кілька гострих прострілів з правого флангу, а завершилася 10-хвилинка проходом Когута, який вискочив на побачення з голкіпером і намагався його перекинути, але м'яч прийшов у руки Валешу. Одразу ж свою майстерність показав і Зновенко, який парирував на кутовий потужний удар Ванічека з кута штрафного майданчику. Поступово чеська команда вирівняла гру, і хоча дніпряни продовжували більше тримати м'яч, але до ударів по воротах суперника довести свої перспективні атаки не вдавалося.

У перерві тренерський штаб дніпрян, на відміну від суперників, які провели тільки одну заміну, сильно змінили склад: з першого тайму залишилися Зновенко, Рубчинський, Чичиков і Батагов, при цьому Арсеній перейшов з опорної зони на позицію центрального захисника. І тільки розпочався другий тайм, як дніпряни відкрили рахунок, забивши свій перший гол у 2020 році: Супряга отримав пас ще на своїй половині поля від Сніжка, і здійснив рейд до чужого штрафного майданчику, де спокійно розібрався із голкіпером -1:0! Проте достатньо швидко чеська команда відігралася – це Ванічек потужно пробив у дальній кут, знаходячись у штрафному майданчику спортклубівців. Не минуло і чверть години після початку другого тайму, а спортклубівці знову мали чудовий шанс вийти вперед, але тепер Супряга, вийшовши на побачення із воротарем, пробив у стійку. Супряга мав ще один непоганий шанс вивести дніпрян вперед, коли на 76-й хвилині отримав передачу у штрафному майданчику від Кравченка, і другим дотиком завдав удару, але, нажаль, вище поперечини. Гра продовжувалася на зустрічних курсах і черговими моментами команди обмінялися на 82-й-83-й хвилинах: Назаренко, отримавши пас від Шаповала пробив поруч із дальньою дев'яткою, натомість суперники відповіли своїм випадом, і знову в завершальній стадії атаки не вистачило влучності. І ось вже коли пішов компенсований арбітром час «Богеміанс» провів контратаку, яку результативним ударом закінчив Кейта. З центру поля дніпряни навіть не розіграли, адже після голу одразу пролунав фінальний свисток – 1:2 спортклубівці знову поступаються на зборі, але результат матчу тут, звісно, далеко не головне».

Тем временем СК лишился одного из самых перспективных игроков. Александр Сафронов, чемпион мира в составе сборной Украины до 20 лет, на год отправился в аренду в эстонскую «Левадию». В этом сезоне Александр в СК провел 12 игр в основном составе…

А сегодня СК сыграет с самым известным из всех соперников по данным сборам – венской «Аустрией». Основанная в 1911 году, «Аустрия» 24 раза становилась чемпионом Австрии (последний раз в 2013 году), 27 раз выигрывала Кубок этой страны. В 1978 году выходили в финал Кубка кубков (уступив там бельгийскому «Андерлехту» 0:4).

«Аустрия» неоднократно пересекалась в еврокубках с украинскими клубами, в том числе – и в ФК «Днепр» (групповой раунд Кубка УЕФА, 2004 год, днепряне победили на «Метеоре» 1:0).

В минувшем чемпионате Австрии венцы финишировали 4-ми.

Начало игры – в 16.00.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Не "патриот" - не идиот  (30.01.20 12:45): Так в чём "Аустрия" легендарная? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте