Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
12:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» начал зимние сборы с осечки

СК «Днепр-1» начал зимние сборы с осечки

В первом контрольном матче днепряне уступили 0:1 сербскому клубу ТСК (Бачка Топола). Сегодня СК сыграет с польской «Ягеллонией».

Как сообщает официальный сайт СК «Днепр-1», первую игру сборов в Турции наша команда провела в таком составе:

1 тайм: 33. Валерій Юрчук 93. Володимир Адамюк 9. Олександр Сваток 15. Сергій Логінов (кап) 11. Владислав Шаповал 44. Арсеній Батагов 25. Ігор Когут 3. Франсіско Ді Франко 97. Лукас Тейлор 10. Сергій Булеца 23. Олексій Хобленко.

2 тайм: 31. Андрій Кліщук 77.Олексій Чичиков 71. Максим Лопирьонок 30. Папа Гуйє 8. Володимир Польовий 4. Сергій Кравченко (кап) 69. Юрій Вакулко 7. Дмитро Коркішко 99. Олександр Бєляєв 29. Олександр Назаренко 89. Владислав Супряга.

О ходе матча сайт сообщает следующее:

«У стартовому складі першого матчу спортклубівців у 2020 році вийшли одразу п’ятеро новачків: у центрі захисту в компанії з Логіновим діяв Сваток, праву бровку віддали «львівському» тандему Адамюку і Тейлору, в середині поля Ді Франко склав трикутник з Батаговим і Когутом, а на вістрі атаки діяв Хобленко, якого з глибини підтримував Булеца, при цьому за Шаповалом був закріплений увесь лівий фланг.

Звичайно, що за таких умов дніпрянам більшу частину ігрового часу довелося налагоджувати зв’язки на полі. Не дивно, що на початку гри гостріше діяли серби, які к середині першого тайму завдали три удари, але усі повз воріт, а найнебезпечнішим був епізод на 6-й хвилині, коли Мілічевіч у дотик метрів з десяти не поцілив у дальній кут. Поступово атаки спортклубівців ставали все не безпечнішими. Двічі гостро з лівого флангу прострілював Шаповал, одного разу з права Адамюк, але їх передачі партнери так і не замкнули. В інших епізодах з-за меж карного майданчику били по воротах Булеца, Хобленко і Шаповал, але і їм не вистачило влучності.

А перед самою перервою сербська команда таки відкрила рахунок – Сіладжі дали можливість завдати удар метрів з 12-ти і м’яч влучив точно у нижній кут. Той же Сіладжі невдовзі міг подвоїти рахунок після розіграшу кутового, але цього разу м’яч після його гарматного пострілу пройшов поруч із стійкою. Одразу ж дніпряни втекли у гостру контратаку, але удари Когута і Тейлора заблокували захисники, а свисток арбітра на перерву пролунав коли спортклубівці тільки подали кутовий.

Після перерви складі дніпрян повністю оновився – він став більш звичним до осінньої основи 2019 року, хоча зазначимо появу Чичикова на позиції правого захисника. Першими небезпечний момент створили серби, коли Варга залишився на самоті перед Кліщуком,але його удар буквально з кута воротарського майданчику пройшов над поперечиною. На це дніпряни відповіли контратакою, але Супряга, який залишився перед Антнічем у штрафному майданчику, не зумів переграти досвідченого захисника. Серби власні атаки доводили до ударів і на 57-й хвилині Галіч пробивав з кута штрафного майданчику у дальній кут – поруч із стійкою.

На 61-й хвилині дніпряни завдали свій перший влучний удар по воротах – це Владислав Супряга втік від суперника зі своєї половини поля але під гострим кутом переграти голкіпера не зумів, тільки кутовий. Одразу ж комбінація спортклубівців завершується взяттям воріт, але гол Назаренка не було зараховано, адже лайнсмен побачив офсайд у Бєляєва. Невдовзі був ще один гострий рейд Супряги, але цього разу захисник вибив м’яч з під ніг Владислава вже у штрафному майданчику. У такому ж епізоді, але у штрафному майданчику дніпрян, вдало зіграв Лопирьонок проти Лукіча, а після цього партнери вивели на удар Польового, але він підкрутив м’яч занадто сильно і сфера пройшла поруч з дев’яткою, а гостра контратака за участю Бєляєва і Коркішка так і не закінчилася ударом останнього. Того ж Коркішка кидав у прорив гострим пасом Кравченко, але і ця атака ударом не закінчилася. До самого завершення матчу дніпряни намагалися відігратися, але забити перший гол у році так і не вдалося. У підсумку спортклубівці мінімально поступилися у стартовому спарингу на зборі».

А сегодня, 27 января, в Белеке в 16.00 СК сыграет с польской «Ягеллонией» из Белостока. Этот клуб был основан ровно 100 лет назад, но наибольшие успехи пришли к нему в последнее десятилетие. В 2010 году «Ягеллония» выиграла Кубок и Суперкубок Польши. В 2015 году впервые попала в тройку призеров чемпионата Польши, завоевав бронзу. А в 2017 и 2018 годах становилась серебряным призером первенства.

В чемпионате 2018-19 гг она стала 5-й, а сейчас в турнирной таблице находится на 9-м месте.

Посмотреть прямую трансляцию:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте