Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
17:05

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Напередодні святкування Дня Державного Прапора та Незалежності України Управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області просить громадян бути пильними

Напередодні святкування Дня Державного Прапора та Незалежності України Управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області просить громадян бути пильними

Служба безпеки України закликає мешканців та гостей області дотримуватися заходів безпеки під час перебування у публічних місцях у святкові та вихідні дні, інформувати правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби.

Особливу увагу слід звертати на осіб, поведінка яких підозріла. Вони можуть проявляти підвищену зацікавленість до об'єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей, підприємств, військових об'єктів, будівель органів влади та управління.

З урахуванням розташування на території області значної кількості військових частин, особливу увагу слід приділяти зацікавленості підозрілих осіб до таких об'єктів.

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також фактів чи інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності просимо повідомляти Управління СБУ у Дніпропетровській області за номером цілодобової «гарячої лінії» (056) 744-85-19 або на електронну поштову скриньку: usbu_dnp@ssu.gov.ua.

Конфіденційність гарантована.

Також нагадуємо про блокування Службою безпеки спроб мешканця міста Сум влаштувати теракт в місцях масового скупчення людей напередодні проведення святкових заходів до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

Прохання не бути байдужими до власного життя та безпеки оточуючих.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте