Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
17:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Cуд зобов’язав дніпровського депутата Погребова та його дружину повернути борги на загальну суму майже 21 млн грн

Cуд зобов’язав дніпровського депутата Погребова та його дружину повернути борги на загальну суму майже 21 млн грн

Жовтневий суд Дніпра ухвалив рішення стягнути з дніпровського депутата Дмитра Погребова та його дружини Сніжани борг у розмірі 761,8 тис. доларів і 29,7 тис. євро. Загалом це майже 21 млн грн.

Кредитна історія одіозної родини тягнеться ще з 2011 року. Ошуканою позичальницею є жінка. Згідно з рішенням Жовтневого районного суду Дніпра подружжя Погребових має виплатити спільний борг у розмірі майже 288,4 тис. доларів. Це понад 7,5 млн. грн. Разом з тим, дружина Дмитра Погребова Сніжана Падалко також має сплатити своїм кредиторам ще 473,4 тис доларів і 29,7 тис. євро, тобто близько 13,5 млн грн. Сума коштів, які пані Падалко позичала ще 6 років тому, із врахуванням відсотків зросла майже вдвічі.

Нагадаємо, що про «кредитну справу» Погребових почали активно говорити на початку цього року. Тоді суд арештував частину нерухомості подружжя, а адвокати потерпілих позичальниць оприлюднили аудіозаписи телефонних розмов, в ході яких Дмитро Погребов відмовлявся повертати позичені кошти.

За словами адвокатів, фінансова схема опального депутата та його дружини претендує на звання однієї з найзухваліших бізнесових афер за останні 5 років. Також відомо, що у цій справі проти подружжя Погребових відкрито кримінальне провадження.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте