Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
15:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпровські музики презентують альбом!

Дніпровські музики презентують альбом!

7-го червня в арт-кафе “Невідомий Петровський”, відбудеться цікава подія у двох відділеннях!

Музиканти з Дніпровського гурту “Листи N” презентуватимуть свій перший студійний альбом! Твори з альбому та інші, не менш теплі, пісні, а також інструментальні композиції - все це очікує на друзів та нових знайомих гурту вже в найближчу середу. Не зважаючи на те, що це далеко не перший виступ гурту, хлопці трохи хвилюються (не кожен день виходить цілий альбом!) та продовжують готуватись до святкового концерту ледь не щовечір.

До речі, гурт приготував своїм слухачам декілька сюрпризів не тільки на концерті, а вже й зараз, напередодні події, всі бажаючі зможуть прийняти участь у конкурсі з розіграшу квитків та альбому, якщо перейдуть за посиланням https://www.facebook.com/thelettersn/posts/709478525903771 і виконають прості умови.

Альбом, що отримав назву "Під зірками", побачив світ у травні і містить у собі 12 композицій та бонус-трек з новорічною піснею, кліп до якої був представлений в одному з різдвяних TV-ефірів. Музиканти гурту зазначають, що кожна пісня альбому - це окрема історія, а всі композиції об’єднані між собою цілісною темою життєвих коливань з позитивним вектором розв’язки. ;)

Отже, “Листи N” щиро запрошують всіх дніпрян і гостей міста відсвяткувати з ними вихід свого першого альбому і, відпочиваючи від буденного дня серед тижня, провести час у приємній компанії за чашечкою кави 7 червня о 20-й в арт-кафе “Невідомий Петровський”. Заходьте!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте