Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 18 квітня 2024
20:21

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Рrobation


2 червня 2023, 10:23

День захисту дітей - свято радості та надії

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей, прекрасне свято радості та надії. Традиція святкування Міжнародного дня захисту дітей 1 червня з'явилася у листопаді 1949 року завдяки спеціальній сесії Міжнародної демократичної федерації жінок в Парижі, а вперше Міжнародний день захисту дітей відсвяткували 1 червня 1950 року у 51 країні світу.
В Україні День захисту дітей відзначається згідно з Указом президента від 30 травня 1998 року.
Підрозділи філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області теж взяли участь у заходах з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей. Наразі в уповноважених органах з питань пробації перебуває 42 підлітки, що опинилися у конфлікті із законом, але у заходах взяли участь не тільки зазначені неповнолітні, а й діти суб’єктів пробації та працівників структурних відділів.
Працівники Чечелівського районного відділу, а також суб’єкти пробації, які є внутрішньо переміщеними особами, разом із дітками, за запрошенням Дніпровського міського центру соціальних служб Департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради відвідали «Планетарій «Ноосфера», де відвідати Зоряну залу та прослухати чудову лекцію космічного гіду.
Заводським районним відділом прийнято участь в урочистостях з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей, організованих Кам’янською міською радою, які проводились у Центральному парку культури та відпочинку м. Кам’янського. До заходу було залучено неповнолітніх, які перебувають на обліку та дітей суб’єктів пробації.
Міською владою організовано та реалізовано на базі міського парку творчий проєкт «Подаруй дитині свято», який включав концертно-розважальну програму за участю заслуженої артистки України, солістки гурту «NAYAVU» Наталії Шкурко та творчих колективів міста. Також для дітлахів було організовано «Фестиваль професій», де пожежні, медики, поліцейські та інші розповідали та демонстрували переваги своїх професій.
Для дітей, які перебувають на обліку в Синельниківському районному відділ № 2 за участю представника Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Петропавлівської селищної ради організовано веселі заходи, під час яких діти грали в шахи та шашки. малювали та розважалися.
Захід розважального характеру проведено на майданчику біля службового приміщення Самарського районного відділу, в ході якого проводились конкурси та фокуси, на завершення діти отримали маленькі подаруночки та солодощі. Також у дітей була можливість помалювати крейдою на асфальті.
Дніпровським районним відділом м. Кам’янське було запрошено неповнолітніх дітей суб’єктів пробації, які перебувають на обліку. Для неповнолітніх провели в ігровій формі інформаційно-просвітницький захід на тему «Мої права та обов’язки», також дітлахи із задоволенням взяли участь у створенні малюнків патріотичного спрямування. Малеча не залишилися без подарунків і солодощів, крім того була надана допомога багатодітній родині в одязі та іграшках.
Працівники сектору ювенальної пробації м. Дніпра вирішили привітати засуджених, що перебувають на обліку в секторі походом в театр. Театр доречі теж дитячий – «Golden kids Ukraine» - всі актори театру це діти від 3 до 14 років. Неповнолітні засуджені відвідали музичну виставу за мотивами популярного мультфільму «Енканто». Це глибока історія про сім’ю. Історія, яка вчить безумовній любові, незважаючи ні на що.
Кожна дитина має право на щасливе майбутнє. І ми, дорослі, повинні докласти максимум зусиль задля створення умов для розвитку молодого покоління і зробити їх життя кращим і безпечнішим.

Філія Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області
















Переглядів: 232
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті