Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 16 квітня 2024
18:02

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


10 березня 2023, 16:32

Для клієнтів пробації Дніпровського районного відділу м. Дніпра проведено захід на тему: “Тарас Шевченко – скарб українського народу”

Шевченко – це Україна, Україна – це Шевченко. Минатимуть роки,
спливатимуть віки, а Тарас Шевченко зашилатиметься у пам’яті нащадків, бо є і буде Україна, і український народ, який пам’ятає його заповітні слова…
9 березня минає 209-а річниця від його дня народження, а 10 березня – роковини смерті. Ці дві дати – світла і трагічна – в уяві кожного українця переплітаються у вінок щемливої синівської любові до нашого духовного батька. Він став символом волі, справедливості та витривалості для кожного громадянина України, символом українського національного руху та відродження. Сповнені любов'ю до рідної землі, прагненням зробити життя українців гідним і достойним з натхненням звучать слова Тараса і сьогодні, коли Україна розбудовуючись, змушена захищати власний дім - незалежну, демократичну, суверенну державу, боротися з ворогом,- наголошували ведучі заходу.
09 березня 2023 року з метою виховання любові та пошани до творчої спадщини Тараса Шевченка для клієнтів пробації Дніпровський районний відділ м. Дніпра філії Державної установи “Центр пробації” у Дніпропетровській області спільно з працівниками КЗ «Слобожанська бібліотека» Слобожанської селищної ради» Тетяною Сотулою було проведено інформаційно-просвітницький захід на тему: “Тарас Шевченко - скарб українського народу”.
В ході заходу працівник бібліотеки Тетяна Сотула ознайомила присутніх з цікавими фактами про життєвий і творчий шлях великого Кобзаря. Також було продемонстровано фільм «Обличчя української історії. Тарас Шевченко».
Наприкінці заходу підоблікові поділилися своїми враженнями від перегляду та висловили подяку за проведений захід.
Дніпровський районний відділ м. Дніпра
філії Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області








Останній раз редагувалося: 10.03.2023 16:47
Переглядів: 262
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті