Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
14:23

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


5 серпня 2022, 12:45

Вшануємо пам`ять Героя

Сумна новина прийшла до Новокодацького відділу пробації…
У боротьбі з ворогом на полі бою загинув наш колишній співробітник – Сирко Сергій Іванович. Починав він свою службову діяльність як дільничний офіцер поліції, після чого вирішив спробувати себе у ролі інспектора кримінально-виконавчої інспекції, де успішно пропрацював наступні 15 років. Сергій Іванович зарекомендував себе виключно як високопрофесійна та відповідальна людина у роботі, надійний та чуйний товариш та справжній патріот своєї держави.
Людина, котра ніколи не відступала перед труднощами, завжди готова була прийти на допомогу. Наче втілення самої справедливості був цей чоловік: допомагав знедоленим, зневажав жорстокість.
Чоловік, котрий ніколи не ховався від труднощів, одним з перших пішов назустріч небезпеці, захищаючи свою країну. Людина-герой, знаючи ціну життю, ще більше вірив у свободу і у те, що щасливе життя без свободи неможливе. Скільки століть наші славні предки боролися саме за волю, за те, щоб їхні діти не були рабами і дихали вільним повітрям рідних просторів… Багато славних козаків і полководців проросло пишним житом і червоними маками на родючих полях України.
Проте смерть буває ганебною, як смерть окупанта, що не обороняє свою землю, а лише з метою ненависті та наживи йде на чужу територію, аби більше загарбати, де і полягає у вічній агонії. А буває загибель героя, який, боронячи землю, що його породила, до цієї ж землі і припадає.
Нехай його сон буде спокійним, а душа посміхнеться, коли Україна повністю очиститься від ворога і стане вільною.




Переглядів: 265
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті