Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 20 квітня 2024
08:04

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dn10_probation@ukr.net


4 травня 2022, 09:13

Допомога переселенцям

Події сьогоднішнього дня- це історія нашого народу. Персонал органів пробації з повномасштабним втручанням російської федерації в Україну зіштовхнувся зі своїми викликами і має свої історії роботи в умовах війни, волонтерської діяльності та особистих людських роздумів.

Персонал Самарського районного відділу філії Державної установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області також не залишився осторонь та байдужим до людського горя та до людей, які були вимушені через активні бойові дії залишити все, що мали в своєму житті, та стати переселенцями. Так, працівники Самарського районного відділу в межах своїх можливостей здійснюють допомогу переселенцям з тимчасово окупованих територій України у виді одежі, взуття, іграшок для малечі, постільної білизни. Навіть банальні побутові речі, які здаються незначними, для переселенців можуть бути корисними. В Самарському районі м. Дніпра є чимало місць, де проживають внутрішньо переміщенні особи. Це і школи, і спортивні зали, і кімнати в громадських організаціях.

Зібрати речі першої необхідності та віднести їх до найближчого центру для біженців, це мінімальне, що може кожен із нас зробити задля наближення перемоги і створення атмосфери взаємної допомоги, любові та підтримки у страшні й трагічні воєнні часи.




Переглядів: 172
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті