Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 25 квітня 2024
04:06

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dp_probation


23 жовтня 2021, 08:54

Анкетування триває «Сприяння захисту здоров'я суб'єктів пробації міста Дніпра»

21 жовтня 2021 року на базі Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області розпочато активності у рамках реалізації проєкту «Зниження стигми та дискримінації представників вразливих до ВІЛ груп та суб'єктів пробації в умовах епідемії COVID-19», який впроваджується організацією БО «БТ «100% ЖИТТЯ ДНІПРО».

Основною метою даного проєкту є скринінгове анкетування суб'єктів пробації щодо ризиків захворювання на ВІЛ, туберкульоз та вірусні гепатити (ВІЛ, ТБ, ВГС), а також мотивування до укладання угод з сімейними лікарями та подальший соціальний супровід суб'єктів пробації, хто викликав підозру за результатами скринінгу або самостійно виявив бажання щодо подальшого супроводу.

Проєкт фінансово підтримується Департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради.

Крім анкетування представник організації БО «БТ «100% ЖИТТЯ ДНІПРО» і волонтер АНД районного відділу пробації Володимир Охріменко робив бажаючим суб'єктам пробації експрес-тест коронавірус (SARS-CoV-2) антиген. Такий тест робиться для виявлення невакцинованих осіб з COVID-19, які не мають симптомів/не підозрюють або не повідомляють про контакт SARS-CoV-2. Антиген-тест за 15 хвилин визначає наявність в організмі людини коронавірусу SARS-CoV-2, що є збудником COVID-19, шляхом його нуклеокапсидного білка (антигена). Також організація БО «БТ «100% ЖИТТЯ ДНІПРО» безкоштовно надала суб'єктам пробації засоби індивідуального захисту від COVID-19.

Наталія Погоріла,
Амур-Нижньодніпровський районний відділ
філії Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області






Переглядів: 198
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті