Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 25 квітня 2024
19:40

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dp_probation


11 березня 2021, 13:49

Етапи профілактики алкоголізму

- Первинна профілактика алкоголізму
Первинна профілактика спрямована на попередження виникнення алкоголізму. Такі заходи зазвичай спрямовані на розповідь, про згубні дії алкоголю. Щоб в результаті у людини сформувалася альтернативна життя, в якій алкоголь не буде грати не якій ролі.
Найкращим методом профілактики алкоголізму, є формування свідомості особистості людини так, що алкоголь більше не є цінністю в житті.
- Вторинна профілактика алкоголізму
Вторинна профілактика спрямована вже на лікування хворих на алкоголізм.
Під вторинну профілактику алкоголізму входить робота з сім'єю хворого, його зустріч з колишніми алкоголіками, співбесіду і широка соціально-психологічна допомога.
- Третинна профілактика алкоголізму
Третинна профілактика спрямована на надання допомоги людям, які вже видужують від алкоголізму. У цю програму входить психологічна консультація та відвідування товариства анонімних алкоголіків.
10 березня 2021 року в Амур-Нижньодніпровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області представники Громадської організації «Український Центр Обслуговування Анонімних Алкоголіків» провели чергову зустріч з особами, які перебувають на обліку у відділі пробації та мають залежність по вживанню алкоголю.
Пам'ятайте: алкоголізм легше попередити, ніж лікувати!





Переглядів: 202
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті