Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 25 квітня 2024
03:56

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dp_probation


27 листопада 2020, 10:16

Перевірка засуджених за місцем проживання

25 листопада 2020 року старший інспектор Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області здійснював поточну перевірку місця проживання засудженого, який покараний за скоєння злочину умовним терміном.

Ситуація не зовсім проста, тому що засуджений мешкає у громадський організації, яка надає послуги з реабілітації алкозалежним й наркозалежним людям. З одного боку, процес одужання від негативних залежностей вітається державою, але з іншого боку, держава вимагає від громадських організацій працювати у рамках законодавства України. Тому перевірка місця проживання засудженого зажадала перевірки інформації про надання послуг у національному класифікаторі України «Класифікація видів економічної діяльності». Виявилось, що у послугах громадської організації послуги про надання місця проживання не значиться. Також документа про те, що засуджений має будь-який вид залежності відсутній. Вільна людина могла б знаходиться у будь-якому місці, але засуджений знаходиться під наглядом органів пробації, від яких вимагають дотримання певних норм закону й наказів.

Алгоритм урегулювання таких питань обговорили з представниками громадської організації. Порозуміння знайшли не одразу, спочатку довелося подолати антагонізм, який виник у представників організації на адресу працівника пробації. Однак, спілкування закінчилося на позитивній ноті – представники організації зобов’язались вирішити це питання у правовому полі.

Права з’являються там, де виконані обов’язки!
Будемо сподіватись на краще!


Амур-Нижньодніпровський районний відділ
філії Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області





Останній раз редагувалося: 27.11.2020 10:18
Переглядів: 186
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті