Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 19 квітня 2024
14:08

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dp_probation


24 вересня 2020, 10:21

Проведення оперативної наради Амур – Нижньодніпровським районним відділом філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області з Амур -Нижньодніпровським відділом поліції ДВП ГУНП

23.09.2020 року у приміщенні Амур-Нижньодніпровського відділу поліції ДВП ГУНП відбулася оперативна нарада щодо стану розшуку відносно осіб, засуджених до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі, які ухиляються від відбування покарання або зникли з місця постійного проживання. У нараді прийняли участь заступник начальника Амур – Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області майор внутрішньої служби Альона Оскаленко, начальник СКП АНД ВП ГУНП в Дніпропетровській області капітан поліції Олександр Ус та особовий склад СКП АНД ВП ГУНП в Дніпропетровській області.

На нараді було обговорено 3 питання, з приводу яких прийняті рішення, а саме, про механізм оголошення у розшук засуджених, про дотримання встановлених законодавством України строків, про пакет документів, який необхідно згідно законодавства України долучати до запитів на розшук засуджених.





Останній раз редагувалося: 25.09.2020 08:12
Переглядів: 201
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті