Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
01:53

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

medisum


17 жовтня 2019, 14:29

Українська універсальна біржа лідер за результатами малої приватизації на Прозорро

У першій половині жовтня на Прозорро уже продано 38 об’єктів малої приватизації на суму майже 17 мільйонів гривень. При цьому початкова ціна лотів в середньому зросла на 300%.
Лідером цього місяця серед акредитованих електронних майданчиків стала Українська універсальна біржа.
«18 переможців із 38 придбали нежитлові приміщення та підвали, авто та навіть під’їзну залізничну колію саме через наш майданчик »,- розповідає директор Української універсальної біржі Сергій Гладкий.
Тож державний та місцеві бюджети майже половину доходу від малої приватизації у цьому місяці отримали від учасників, які зареєструвалися на майданчику УУБ.
«Зростання в середньому ціни на об’єкти малої приватизації на 300% свідчить, що ми не просто прозоро організовуємо процес малої приватизації, а й забезпечуємо здорову конкуренцію.
Як приклад, 9 жовтня у Гребінці Полтавської області Фонд держмайна продав двоповерхову промислову будівлю. Далі – найцікавіше - кінцева ціна об’єкта зросла майже у 354 рази! А це – додаткові надходження до державного бюджету.
Гордий, що це приміщення придбали саме через наш майданчик – Українську універсальну біржу», - підсумовує Сергій Гладкий.


Прес-служба Української універсальної служби
Тел. +38 (0532) 56-00-37




Переглядів: 389
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті