Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
11:32

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

medisum


16 вересня 2019, 19:02

ТБ «Українська енергетична біржа» провела торги з продажу необробленої деревини

12 і 13 вересня 2019 р. ТБ «Українська енергетична біржа» на замовлення Управління лісового та мисливського господарства у м. Києві та Київській області провела аукціон з продажу необробленої деревини, заготовленої у IV кварталі. На аукціонах була виставлена деревина хвойних та листяних порід. За два дні торгів ставки зробили 49 учасників:

• 12 вересня було продано 18 000 кубометрів хвойних лісоматеріалів загальною вартістю 17 млн. грн.;
• 13 вересня покупці придбали 3 600 кубометрів деревини листяних порід на суму 13,5 млн. грн.

Найбільш запекла боротьба точилася за дуб – в окремих випадках ціна виставлених лотів зросла на 60%.

«Реалізація необробленої деревини через електронні аукціони приваблює нових покупців, адже умови участі у торгах є абсолютно рівними та однаковими для всіх підприємців. Відтак лоти успішно продаються на більш справедливими, ринковими цінами. Ми дякуємо всім, хто скористався послугами нашої біржі, і запрошуємо вас взяти участь у наступних торгах», - коментує завершення аукціону Олександр Коваленко, директор ТБ «Українська енергетична біржа».

Клієнти ТБ «Українська енергетична біржа» - лідера біржових майданчиків України – можуть бути впевнені у чесному, відкритому та надійному механізму продажу лісоматеріалів в найкоротші строки та за найвигіднішими цінами.





Переглядів: 421
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті