Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
15:22

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Влад Фрейзер


23 липня 2019, 17:44

За рахунок державної субвенції в п’яти школах Дніпропетровщини створять сучасні спортивні бази

На офіційному порталі Уряду оприлюднено рішення Кабміну «Про затвердження розподілу обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення та ремонт існуючих спортивних комплексів при загальноосвітніх навчальних закладах усіх ступенів у 2019 році». Загалом Кабмін розподілив 150 млн грн. Дніпропетровська область одержала на спортивну інфраструктуру 8,3 млн грн.
Завдяки субвенції в регіоні побудують та модернізують спортивні споруди у 5 навчальних закладах. У Нивотрудівській сільській об’єднаній територіальній громаді на виділені 1472,4 тис. грн зведуть міні-футбольний майданчик в Нивотрудівській ЗОШ. За державний кошт, а це 1348,4 тис. грн, спорудять спортивний майданчик на території КЗ “Загальної середньої освіти I—III ступенів з ЦПО ” в Любимівській ОТГ.
Крім того, капітально відремонтують 2 об’єкти в Дніпрі: спортивну залу в КЗО “СЗШ № 67” та будівлю КЗО “Спеціалізована школа № 134 гуманістичного навчання та виховання”. Обласний центр отримав на це 3493,6 тис. грн. Сучасний спортивний майданчик для міні-футболу із штучним покриттям побудують також в Катеринівській ЗОШ I—III ступенів на Покровщині. Районному бюджету надали субвенцію в сумі
1956,9 тис. грн.
Згідно розпорядження Кабміну від 05.07.2019 року № 493-р всього розподілено 150 млн гривень, із яких 113,3 млн грн спрямовано до бюджетів міст та ОТГ, що складає 76% усього обсягу субвенції (інші 24% субвенції перераховано в обласні та районні бюджети). Завдяки цьому рішенню на різних територіях України створять та відремонтують 88 спортивних комплексів при закладах загальної середньої освіти, переважна більшість з них – 59 об’єктів, у містах та об’єднаних територіальних громадах.







Переглядів: 465
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті