Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 16 квітня 2024
07:40

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Влад Фрейзер


15 липня 2019, 18:01

Завдяки АМУ, 5 територій Дніпропетровщини отримають субвенцію з Держбюджету у понад 51 млн грн

Уряд виділив 1,4 млрд грн на підтримку малих міст. Рішення про спрямування коштів на підтримку малих міст та селищ за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій схвалили 10 липня. Позицію Асоціації міст України під час засідання Кабінету Міністрів України представляв виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан. Того ж дня завдяки налагодженій співпраці АМУ та парламентського комітету з питань бюджету це рішення було оперативно погоджено.
Завдяки наполегливій позиції Асоціації міст України, 5 територій Дніпропетровської області отримали субвенцію з Держбюджету в сумі
51289,346 тис. грн:

Петропавлівка - 5774,994
П'ятихатки - 15023,435
Магдалинівка - 5539,020
Верхівцеве - 9110,524
Підгородне - 15841,373

Відзначимо, підтримка малих міст та селищ серед пріоритетів діяльності Асоціації міст України. Так, готуючись до XV Українського муніципального форуму, АМУ провела опитування громад-членів і направила Уряду пропозиції щодо вирішення проблем місцевого самоврядування, зокрема, і малих міст та селищ. Прем’єр-міністр України, у відповідь на неодноразові запити АМУ, у виступі на Дні Діалогу з владою 18 червня під час XV форуму в Одесі та на нараді з головами малих міст 24 червня висловлював позицію про необхідність підтримки малих міст та селищ.
Нагадаємо, 4 липня Асоціація зверталася до Уряду з проханням терміново розглянути питання щодо виділення 1,4 млрд грн на підтримку малих міст та селищ. 6 днів потому, Уряд схвалив рішення про виділення субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку територій.




Переглядів: 306
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті