Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 24 квітня 2024
23:03

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


22 березня 2019, 16:33

Ляшко добився виплати зарплат дорожникам Дніпропетровщини

Олег Ляшко дотримав слово, яке дав працівникам «Облавтодору» на Дніпропетровщині, що виб’є з уряду їхні борги по зарплаті. Про те, що дорожники вже 4 місяці не отримують чесно зароблені гроші, вони розповіли політику напередодні під час його візиту в область. Народний депутат вже наступного дня у парламенті поставив це питання руба перед прем’єр-міністром.

«Учора я був у Покровську Дніпропетровської області. Я зупинився на дорозі і підійшов до будівельників, які ремонтували дорогу. Вони мені розповіли, що з грудня їм не виплачують зарплати. Ось до чого ви довели країну, що люди місяцями не отримують зарплату! Я вимагаю від вас припинити виплату зарплат керівникам «Укравтодору», поки вони не покриють заборгованість перед працівниками. Чому керівники повинні вчасно отримувати зарплати, а прості роботяги сидіти місяцями без грошей?», - звернувся до Гройсмана Ляшко.

Голова уряду спочатку заперечив почуту від народного депутата інформацію, пославшись на те, що держава не має заборгованості перед місцевими «Автодорами».

«У нас, як у держави, немає жодної копійки заборгованості ні за поточне виконання робіт, ні за виконання робіт по капітальному ремонту», - сказав Гройсман.

Тоді Олег Ляшко разом зі всією фракцією заблокував урядову трибуну і змусив прем’єр-міністра зателефонувати керівнику «Укравтодору». Після цього голова уряду підтвердив, що заборгованість по зарплаті перед працівниками все ж існує та дав доручення виплатити всі борги вже сьогодні.

«Прем’єр-міністр тільки що говорив з головою «Укравтодору». Той підтвердив, що існує заборгованість по зарплаті. Тобто, їм треба було перевіряти! Мені люди вчора в очі кажуть про це, а чиновники брешуть, що немає ніяких боргів. Тільки після того, як ми вчинили скандал, вони визнали, що заборгованість є і дали доручення до кінця дня виплатити її покрити. Я вітаю з цим дорожників Покровського району Дніпропетровщини», - підсумував Ляшко.



Переглядів: 475
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті