Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 19 квітня 2024
17:19

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


19 березня 2019, 17:01

Сергій Рибалка: «Радикальна партія Олега Ляшка вимагає від Прем’єр-міністра виплатити зарплату працівникам науково-дослідного інституту інвалідності в Дніпрі»

Єдиний в Україні науковий і вищий консультативний заклад з медико-соціальних питань людей з особливими потребами в Дніпрі, який має майже сторічний досвід успішної роботи, опинився під загрозою знищення через відсутність фінансування, а його працівники не отримують зарплату. Про це повідомив народний депутат України від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Рибалка під час брифінгу в парламенті.
Політик розповів, що в інституті працює 400 талановитих науковців і лікарів, які проводять реабілітацію та лікування людей з інвалідністю, здійснюють розробку і вдосконалення нових методів лікування та реабілітації інвалідів. «В інституті лікують тисячі наших захисників із зони АТО, щороку обстежують, консультують і проводять лікування понад 8000 людей із особливими потребами», – сказав Сергій Рибалка.
Депутат заявив, що після спілкування з працівниками інституту він в черговий раз переконався в неефективності реформи, яку проводить в.о. Міністра охорони здоров’я Ульяна Супрун. «Ця реформа направлена на знищення медицини в нашій країні. Зі слів колективу, цей інститут хочуть закрити. Така антидержавницька позиція влади простежується в усіх сферах: в науково-освітній, медичній, промисловій, фінансово-банківській», – сказав Сергій Рибалка.
Політик звернувся до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з вимогою негайно виплатити заробітну плату його працівникам. «Радикальна партія Олега Ляшка не дозволить знищити єдиний в Україні заклад наукових досліджень у галузі профілактики, лікування та реабілітації людей з особливими потребами», – наголосив Сергій Рибалка.




Переглядів: 301
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті