Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 23 квітня 2024
23:43

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Dnepr_scientific_library


6 лютого 2019, 16:15

Експрес-курс англійської мови «Активуй англійську! 11.0.»

Інформаційно-ресурсний центр «Вікно в Америку» пропонує мотивуючий масовий експрес-курс англійської мови «Активуй англійську! 11.0.».
Покращуйте свої розмовні навички у Дніпропетровській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія БЕЗКОШТОВНО!

Запрошуємо державних службовців, поліцейських, працівників культури, студентів, спеціалістів з вищою освітою, старших школярів дізнатися більше про Сполучені Штати Америки і покращити розмовні навички у бібліотеці під керівництвом наставників, знавців англійської мови.

Експрес-курс англійської мови «Активуй англійську! 11.0.» допоможе Вам заговорити, хоч і з помилками!
Наголошуємо на необхідності займатися самоосвітою, використовуючи безкоштовні ресурси як з арсеналу ДОУНБ, так і ті, що доступні в мережі Інтернет.

Експрес-курс буде складатися з циклу 10 лекцій (один раз на тиждень, щовівторка, по 2 академічні години). Кількість бажаючих брати участь, їх вік та рівень володіння мовою – не обмежується. За основу курсу взято підручник британського спеціаліста Девіда Піті (David Peaty) “ALL TALK”.
Студенти будуть виконувати розмовні вправи у парах, які підготують їх до розмови англійською на різноманітні побутові теми (знайомство, розповідь про себе, своє житло, роботу, улюблені розваги, спорт, транспорт, проходження таможні на литовищі та ін.). Автор підручника пропонує використовувати найпростіші граматичні конструкції та почати розмовляти.

Всі лекції бібліотечного спеціаліста Тамари Гаврилюк будуть містити культурологічну інформацію про традиції англомовних країн та їх відмінність від традицій в Україні, необхідність враховувати складнощі міжкультурної комунікації.

Під час викладання буде використовуватися мультимедійне бібліотечне обладнання та інтернет-відео.
Для запису на курси треба відвідати інформаційно-ресурсний центр «Вікно в Америку» і отримати читацький квиток бібліотеки. Для його оформлення треба з собою мати паспорт. + 10 грн. (собівартість пластикової картки)

Попередній запис вітається!

п'ятниця – вихідний у бібліотеці, центр зачинено.

Наша адреса:
м. Дніпро
пр. Д.Яворницького, 18 (біля Музею АТО)
2 поверх
кімн.19
телефон для довідок: 731-92-80



Переглядів: 433
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті