Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
16:13

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


4 жовтня 2018, 17:23

Ляшко не дав вигнати з квартири сироту з Дніпра

Олег Ляшко не дозволив вигнати на вулицю 16-річного сироту Микиту Козакова з Дніпра. Двокімнатну квартиру у хлопця хотів забрати співмешканець матері Яни, яка померла минулого року. Цинічний аферист підробив документи через друзів-посадовців, поміняв замки і вигнав Микиту з хати на вулицю у мороз. Батька у підлітка немає. Цю історію політик прочитав в інтернеті у березні цього року і вона вкрай його обурила. Лідер Радикальної партії одразу дав доручення своєму колезі по фракції Сергію Рибалці і всій команді стати на захист сироти. Після декількох судів Олег Ляшко особисто приїхав підтримати Микиту і спитати про результати боротьби за майно.
«Коли я прочитав твою історію, у мене все перевернулося всередині. Я теж виховувався в дитячому будинку та інтернаті і не дам нікому ображати сиріт. Мене обурює несправедливість і я борюся з цим завжди, коли бачу. Ці нелюди замахнулися на найслабшого – на сироту. Це нечесно і несправедливо. Хочеш позмагатися силами – знайди рівного собі, тоді подивимося, хто переможе. Але не можна боротися з тими, хто слабший і хто сирота!», - звернувся до хлопця політик.
Найгірше в житті Микити вже позаду. Юристи Олега Ляшка допомогли виграти суди за квартиру, а липові кримінальні справи на хлопця і його бабусю Наталю Миколаївну закрили.
«Тепер хлопець може нарешті нормально вчитись і жити без страху. Але я думаю, що цього не достатньо – треба притягнути до відповідальності тих, хто хотів вкрасти цю квартиру і відкривав ці справи. Вони фактично кришують бєспрєдєл, який чинився по відношенню до сироти. І ми це так просто не залишимо», - пообіцяв лідер РПЛ.
За чашкою чаю Олег Ляшко розповів Микиті про своє нелегке дитинство. Показав на своєму прикладі, як треба боротися за життя, щоб стати людиною.
«Якщо є своя квартира, то й легше йти по життю: ти знаєш, що тебе ніхто не вижене, завжди є дах над головою, не треба тинятися по підворіттях і ночувати на вокзалах, як я колись. Перед тобою сидить майбутній Президент, але колись я закінчив інтернат і приїхав у Київ приїхав. У мене тоді не було житла, я ночував на залізничному вокзалі. Завжди пам’ятай: коли ставиш мету і йдеш до неї – можна всього добитися у житті. Ти молодець, що почав боротися за своє майно – звернувся за допомогою і ми відгукнулись. А якби опустив руки, залишився без житла і ніхто тобі не поміг. Тому завжди в цьому житті треба боротися!», - наголосив народний депутат.
Микита по-чоловічому намагався стримувати емоції, але йому це не зовсім вдавалося. Хлопець зізнався, що навіть не мріяв зустрітися із Олегом Ляшком особисто.
«Мені, як людині, яка виросла без батька, мені дуже приємно, що ви заступилися за мене. Дуже дякую за це. І я навіть не мріяв, що ви до мене приїдете. Я вірю в вас. Ви завжди тримаєте слово!», - подякував Микита Ляшку.




Переглядів: 579
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті