Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 18 квітня 2024
06:49

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


25 лютого 2018, 14:30

Ляшко: Для терористів не може бути амністії

Під час робочої поїздки у Дніпро лідер Радикальної партії Олег Ляшко поклав квіти до стели пам’яті на Алеї Героїв АТО. Політик наголосив, що єдина можливість зупинити російську агресію - повернення контролю над східним кордоном.
«Росія і її представники в Україні пропонують поставити миротворців на лінії зіткнення, а це фактично відмова від частини території України. Єдиний спосіб перекрити постачання зброї – поставити їх на кордоні. На даний момент 400 км кордону відкрито, звідти на окуповані території йде зброя і техніка, яка вбиває мирних людей і військових. Як тільки перекриють кордон – через місяць-два війна закінчиться і лише після цього можна говорити про якісь політичні процеси. Сьогодні нам пропонують фактичну легалізацію терористів, щоб зробити їх легітимною владою. Не може бути ні амнистії, ні виборів для терористів у яких на руках кров українців», - заявив депутат.
Лідер Радикальної партії запропонував альтернативу Мінським домовленостям.
«Мінський процес – не відновить ні територіальної цілісності, ні миру. Треба визнати, що Мінські домовленості не працюють, а тому потрібно їх переводити до Будапештського формату за участі країн-гарантів територіальній цілісності України. У свій час держава віддала свій ядерний потенціал, а зараз просить джавеліни, обмундирування, хамери та різне озброєння. Необхідно відновлювати власну військову промисловісті, в тому числі і в Дніпрі. Тут є маса заводів, які можуть робити потужну техніку. Завдання країн-гарантів – тиснути на агресора, щоб він не хотів лізти на українську територію», - наголосив парламентар.




Переглядів: 377
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті