Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 19 квітня 2024
08:37

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


25 лютого 2018, 14:29

Ляшко: Лікарі, які ставлять бійців на ноги, повинні отримувати більші зарплати

Олег Ляшко пообіцяв вибити гроші з держбюджету на офтальмологічне обладнання та ремонт одного з корпусів для Дніпровського військового госпіталю. Про це політик заявив, провідуючи бійців у лікувальному закладі. Цей шпиталь розрахований на 250 ліжок, але потреба – вдвічі більша. Приміщення для цього є, проте – потребує реконструкції. Лідер РПЛ хоче допомогти лікувальному закладу і пришвидшити початок ремонту.
«Мені розповіли про боротьбу, яка тривала через повернення шпиталю у державну власність. Ми максимально допоможемо закінчити всі ці процедури, щоб нарешті відремонтувати корпус. Це має робитися не лише за кошти волонтерів, а за рахунок державного бюджету. Тільки минулого року у цьому шпиталі пролікувалися більше 2 тисяч бійців. І дуже важливо, щоб лікарі, які ставили їх на ноги, отримували достойну зарплату. За це ми і боремось!», - наголосив Ляшко.
Крім того, команда Радикальної партії добивається розширення переліку безкоштовних ліків за державною програмою та відновлення безплатних профоглядів.
«Ми добивалися прийняття програми «Доступні ліки». Нам розказували, що це неможливо. Сьогодні на цю програму передбачено вже мільярд гривень. Але ми наполягаємо на тому, щоб безкоштовних медпрепаратів було більше. Бо у людей немає грошей на ліки. Також вкрай важлива профілактика та діагностика населення. Через брак грошей люди приходять у лікарні із хворобами на пізніх стадіях і лікарі, навіть із «золотими» руками, вже нічого не можуть зробити. Як показує статистика, помирає дуже багато молоді. Тому треба відновити програми щорічних профілактичних оглядів населення», - підкреслив Ляшко.
Народний депутат поспілкувався із пацієнтами шпиталю, вручив кожному подарунки та побажав швидше одужувати.
«Зроблю все, щоб у вас були засоби захисту, достойна зарплата, нормальна техніка. А головне – щоб в Україні був мир! Наступного разу ми повинні зустрітися з вами не в шпиталі, а на військовому огляді. Тому одужуйте, а ми подбаємо, щоб у вас була належна реабілітація. Бо для бійців, які пройшли фронт, це дуже важливо. Щоб люди не були кинуті напризволяще. Вони повинні бути зайняті, мати роботу і зарплату. Фронт – це не мед! І всі, хто сидять по кабінетах, мають це пам’ятати і частіше приїжджати на передову та в лікарні», - звернувся до поранених військових лідер РПЛ.
Шпиталю Олег Ляшко привіз комп’ютерну та оргтехніку, а також продукти харчування, та пообіцяв приїхати на відкриття відремонтованого корпусу.





Переглядів: 365
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті