Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
15:54

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


21 лютого 2018, 14:16

У Дніпрі провели традиційний Всеукраїнський фестиваль бойових мистецтв «Дніпровські Пороги»

16-18 лютого 2018р. Дніпро зустрічав учасників XV Всеукраїнського фестивалю національних бойових мистецтв «Дніпровські пороги».
Організатори Фестивалю: Комунальний позашкільний навчальний заклад Дитячо-юнацький центр «Штурм» Дніпровської міської ради, Громадська організація «Федерація козацького традиційного бойового мистецтва «Спас».
Генеральний партнер Фестивалю Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність».
В рамках Фестивалю в спортивному комплексі УДХТУ відбулись змагання з Українського рукопашного «Спас», боротьби «навхрест» та мистецького напряму «Однотан», які зібрали понад 250 представників Дніпропетровської, Київської, Черкаської, Рівненської, Запорізької, Полтавської областей.
Урочисте відкриття своїми виступами прикрасили зразкові хореографічні колективи «Мікс» та «Індиго», а також показовий виступ збірної команди Дніпропетровської обласної федерації «Спас».
З привітальними словами до учасників звернулись:
Президент Всеукраїнської федерації «Спас» Олександр Притула
Віце-президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Яна Іванілова, Директор КПНЗ ДЮЦ «Штурм» ДМР, Заслужений працівник освіти України Ірина Герліванова, Президент ГО «Федерація козацького традиційного бойового мистецтва «Спас» Геннадій Поляков.
Протягом дня в залі працювала виставка народних майстрів, виставка зброї козацької доби та сучасного озброєння, проводились майстер-класи з ножового бою, фланкування та рубки шаблями, а також тактика роботи з вогнепальною зброєю.
Змагання відбувались одночасно на 3-х майданчиках, а в загальному заліку найбільшу кількість нагород здобули представники Дніпропетровщини.
Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» завжди підтримує фестиваль «Дніпровські пороги» і завжди підтримує нашу молодь у прагненні до розбудови та пізнанню української національної культури.

https://mbfs.com.ua/















Останній раз редагувалося: 21.02.2018 14:27
Переглядів: 952
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (21.02.18 14:26): Подробно:
https://mbfs.com.ua/news/1489-u-dn-pr-proveli-tradic-inii-vs eukra-nskii-festival-boiovih-mistectv-dn-provsk-porogi.html
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті