Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
22:33

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


15 лютого 2018, 14:24

Найкращі спортивні досягнення Дніпра 2017

В обласному центрі відбудеться церемонія нагородження
«Найкращі спортивні досягнення Дніпра 2017»

Церемонія нагородження проводиться вже дев’ятий раз та встигла стати традиційним святом для нашого міста. Своєрідний спортивний «Оскар» буде проходити 15 лютого о 16.30 у КДЦ «Менора», гранд хол «Дім Пчьолкіна», за адресою пл. Успенська, 5. Цей захід визначає найкращих за досягнення у спортивній сфері за попередній рік.
Як завжди була створена комісія, до якої увійшли керівництво управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради, управління молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації,тренера збірних з різних видів спорту, голови спортивних федерацій міста, директора дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивні журналісти та спортивна громадськість міста.
Вони визначили номінації по різним спортивним напрямках та склад претендентів на номінації, які змагатимуться за перемогу.
Відкриє щорічну церемонію нагородження шоу пісочної анімації на спортивну тематику, після чого урочистий захід продовжиться представленням всіх номінантів у відео презентаціях і самої процедури вручення нагород. Вручати номінації будуть відомі люди Дніпра та області: представники бізнесу, спорту, мистецтва, влади, які в тій чи іншій мірі пов'язані з розвитком спорту в нашому місті.
Щорічне вручення нагород кращим спортсменам, тренерам, командам, федераціям, кращім вчителям фізичної культури, спортивним школам мотивує спортивну еліту міста, дає можливість розповісти про відкриття у спорті, як нових спортсменів так і подій, інформує мешканців про високі досягнення в спорті та його розвитку.
Церемонія вручення нагород відбудеться дуже яскраво і незабутньо за такими номінаціями:
1. Спортивна подія року
2. Сила людського духу
3. Спортивна школа року
4. Кращий вчитель фізичної культури
5. Змагання року
6. Меценат року 7. Спортивна федерація року
8. Лідер спорту ветеранів
9. Тренер року
10.Спортсменка року
11. Спортсмен року
12. Команда року
13. Спеціальний приз
Всього 13 номінацій та 38 номінантів, з яких 16 стануть переможцями.
Переможці будуть нагороджуватися кришталевими статуетками та призами.
Як завжди,кожен рік бере участь у конкурсі і Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського "Солідарність"і особисто президент фонду Олександр Володимирович.

Дата: 15.02.2018 р.
Час:16.30
Місцепроведення: КДЦ «Менора», гранд хол«Дім Пчолкіна»,пл. Успенська, 5



Переглядів: 507
Усі записи автора | << | >>

Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті