Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
18:17

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


9 лютого 2018, 12:39

Представник СК «Дзюдо-80» буде представляти м. Дніпро на Кубку Європи в Італії

10-11 лютого 2018р. у м. Фоллоніка (Італія) пройде Кубок Європи з дзюдо, котрий являється відбірковим до ІІІ Юнацьких Олімпійських Ігор-2018. В цих змаганнях братиме участь один з лідерів серед юнаків України та Європи, представник спортивного клубу «Дзюдо-80», бронзовий призер Європейського Юнацького Олімпійського Фестивалю 2017 року, неодноразовий чемпіон України Олег Вередиба. Олег є вихованцем СК «Дзюдо-80» і ДВУФК і буде працювати на змаганнях разом зі своїм тренером Юрієм Пирогом. Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» бажає успіху нашому спортсмену і вірить в перемогу.




Переглядів: 880
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (13.02.18 14:11): Представник СК «Дзюдо-80» дніпровець Олег Вередиба завоював бронзову медаль на Кубку Європи в Італії Відповісти | З цитатою
fundsolidaritycomua  (09.02.18 12:41): Подробно:
https://mbfs.com.ua
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті