Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 24 квітня 2024
06:06

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


8 лютого 2018, 14:00

Ляшко вимагає оприлюднити список прогульників парламенту

Фракція Радикальної партії з трибуни ВР висловила протест проти бездіяльності парламенту. Олег Ляшко обурився поїздкою депутатів до США під час пленарного тижня.

"Зараз розглядається надзвичайно важливе питання доступу людей з особливими потребами до інфраструктури - можливість жити достойно у рідній країні. І що ми бачимо? У парламенті немає людей, здатних приймати рішення. Вчора навіть раніше закрили засідання, бо депутати полетіли в Америку. Замість того, щоб піти до українців і дізнатися, чи є у них їжа, вони полетіли в Америку на молитовний сніданок", - наголосив народний депутат.

Політик підкреслив, що депутати беруть участь у таких заходах тільки заради власного задоволення.

"Вони бігають там, тягають за поли конгресменів, щоб сфотографуватись і задовольнити власне его. А потім повертаються в Україну і показують, які вони "круті". Крутий - це коли ти тут працюєш і маєш почуття обов'язку. Крутий - коли ти пам'ятаєш про інтереси українців. Коли завдяки твоїй роботі у людей є чим снідати, обідати і вечеряти. А вони наших людей довели до ручки і їздять на молитовні сніданки", - обурився лідер РПЛ.

Ляшко звернувся до голови Верховної Ради із вимогою відреагувати на ганебну поведінку депутатів.

"По-перше, треба опублікувати список відсутніх народних депутатів у газеті. По-друге, вирахувати із зарплати за той час, коли їх немає на роботі. Я розумію, що їм зарплата до лампочки, якщо вони витрачають по 100 тисяч доларів на сніданки і фотографії з американськими конгресменами. Треба пишатись фотографіями з українськими людьми! Але вони бояться вийти до людей, бо їм в очі скажуть результати їхньої політики. Наша фракція висловлює протест проти відповідальності і безсовісності наших колег", - заявив лідер РПЛ.

Народний депутат нагадав про необхідність ухвалення змін до регламенту ВР, які пропонує його команда: скорочення чисельності депутатів до 200 і запровадження механізму відкликання прогульників.




Переглядів: 320
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті