Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 20 квітня 2024
05:47

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


19 січня 2018, 11:41

Сергій Рибалка: Будемо готові розглянути кандидатуру Смолія, коли ми почуємо відповіді на наші запитання

Кандидат на посаду голови Національного банку Яків Смолій має представити на розгляд депутатів парламенту програму дій на посаді та бачення стратегії розвитку фінансово-банківської системи для призначення.
Про це на своїй сторінці у Facebook написав екс-керівник фінансового комітету Ради, народний депутат Сергій Рибалка.
«Нарешті! Не пройшло й 9 місяців, як президент визначився із кандидатурою на пост голови Національного банку. Хоча загалом це добра звістка», - написав він.
«Цікаво знати від кандидата: якою він бачить стратегію повернення довіри та зміцнення банківської системи, що буде робити, щоб нарешті зрушити з місця реформи у фінансово-банківській сфері? З радістю послухаємо, як планує співпрацювати з профільним комітетом, фракціями та усім парламентом. Запросимо його на засідання і комітету, і фракції. Після відвертої розмови, коли ми почуємо розлогі відповіді на наші запитання, от тоді будемо готові до розгляду кандидатури у сесійній залі», - відзначив Сергій Рибалка.
При цьому Сергій Рибалка вважає, що перед розглядом кандидатури нового голови Нацбанку за свою роботу має відзвітувати Валерія Гонтарева.
«Однак, все ж, хотілося би почути звіт пані Гонтаревої про роботу. З трибуни парламенту, як і має бути», - зазначив він.
Як повідомлялося, президент Петро Порошенко пропонує парламенту призначити Якова Смолія главою Національного банку України.
Також у парламент внесена постанова, якою пропонується звільнити чинну голову Національного банку Валерію Гонтареву з займаної посади.





Переглядів: 449
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті