Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 26 квітня 2024
02:20

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


22 грудня 2017, 20:25

Вибори ще не почались, а карусель вже крутиться !

На виборчій дільниці №120473 у селі Саксагань П’ятихатського району , у склад якої входять 8 округів масово реєструються виборці для голосування на дому. Так, Законом України « Про місцеві вибори» передбачена організація голосування виборців, не здатних пересуватися самостійно за їх місцем перебуванням. Але дивна вирисовується картина , станом на 15.00 годину 22 грудня таких виборців вже зареєстровано 150 чоловік , заяви все надходять, на вечір кількість таких заяв рівнялась близько 180. Майже всі вони написані по одній формі та однаковим почерком. А найцікавіше , що медичні довідки, підписані «горе-лікарем» - виписані по декілька на одному аркуші. А зі слів членів дільничної комісії надані заяви були зібрані та написані місцевими співпрацівниками управління соціального захисту населення.
Команда Дніпропетровської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка на чолі з народним депутатом Сергієм Рибалкою зафіксувала цей факт, та крім того навіть було знято відео, де член комісії виборчої дільниці намагається розрізати медичні довідки для приховання цього факту.
Вже є інформація щодо подібних ситуацій на інших виборчих дільницях області. Оперативна група виборчого штабу Дніпропетровської ТО РПЛ вже на місцях та перевіряє достовірність фактів. Про це згодом буде сповіщена громадкість для запобігання фальсифікацій .
Це свавілля. Люди маюсь право на чесні результати свого вибору! Радикальна команди Дніпропетровщини не має наміру сидіти склавши руки, поки опоненти для перемоги своїх кандидатів вживають такі низькі та нечесні методи. Майте гідність та чемність перед українцями!




Переглядів: 375
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті