Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 24 квітня 2024
02:46

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


6 грудня 2017, 08:39

У Дніпрі до Дня ЗСУ нагородили військових командирів та солдат

5 грудня 2017р. у Дніпрі,в академічному музично-драматичному театрі ім.Т.Шевченка відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України, під час яких нагородили військових керівників та військовослужбовців області.

"Хочу від кожного жителя регіону привітати зі святом солдатів та офіцерів ЗСУ. Завдяки вам світ знає, що Україна непереможна, а ворог - відчуває наближення поразки. Ви справжні герої, нехай вам щастить", - зазначив заступник голови ДніпроОДА Володимир Юрченко.

До нагородження та привітання долучилися представники адміністрацій Дніпровської міськради, облради та ДніпроОДА. Крім того, на церемонію завітав священник та капелан Дніпровської епархії УПЦ КП Дмитро Поворотний.

Відзнаки та похвальні листи отримали майори, полковники, сержанти заступники, а також ліцеїсти Дніпропетровщини.

"Ми живимо, працюємо, виховуємо дітей та спокійно лягаємо спати завдяки бійцям та бійчиням ЗСУ. Дніпро - форпост України, адже наша армія здатна захистити та звільнити територію України від ворогів", - додав заступник міського голови Олександр Шикуленко.








Переглядів: 373
Усі записи автора | << | >>

Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті