Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 19 квітня 2024
21:39

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


4 грудня 2017, 12:18

Сергій Рибалка: Інфляція у 2018 буде вище тої, яку зараз прогнозує влада

У проекті державного бюджету на 2018 рік владою закладено не реалістичні показники інфляції, і, з врахуванням досвіду цього року, можна прогнозувати, що фактичний її рівень буде значно вищим.
Про це у ефірі телеканалу "NewsOne"сказав народний депутат України від фракції Радикальної партії Олега Ляшка, член Комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності Сергій Рибалка.
«У 2017 році показник інфляції був передбачений мінімум 11%, а зараз, як ми бачимо, це (може бути – ред.) і під 20%. У 2018-му планують 7%. Я вважаю, що це не реалістично», - сказав він, додавши, що влада і в процесі підготовки проектів, і після їх прийняття, впродовж року постійно погіршує показники.
Нагадаємо, рейтингове агентство Fitch в переддень грудня різко погіршило прогноз по інфляції в Україні, допустивши, що в 2017 році вона складе майже 14%.
Це помітно вище, ніж заявляв НБУ, який і так недавно погіршив свої прогнози з 9%, до 12%.
Експерти передбачають, що фактичні показники можуть бути навіть вище.
У 2018 році, згідно офіційних прогнозів інфляція в Україні вже очікується вище 7% (попередній прогноз - 6%).





Переглядів: 323
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті