Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 16 квітня 2024
23:38

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


28 листопада 2017, 09:47

У Дніпрі розпочався фінальний концерт Міжнародного фестивалю театрів кабаре

27 листопада у Дніпропетровській філармонії ім. Л. Когана розпочався фінальний концерт дводенного Міжнародного фестивалю театрів кабаре. Захід проходить в рамках програми міського голови Бориса Філатова «Культурна столиця». Фестиваль приурочений до 30-річчя театру «КВН ДГУ». Ювіляри задоволені заходом і хочуть продовжувати традицію.
«Як на мене, перший день пройшов на тверду четвірку з плюсом. І думаю, що сьогодні ми досягнемо ідеалу. Тепер ми хочемо щороку проводити фестиваль-кабаре. І щоразу краще й краще», – зазначив позаштатний радник міського голови з питань культури, автор та музикальний керівник театру «КВН ДГУ» Євген Гендін.
Сьогодні фрагменти номерів своїх програм дніпрянам показують Сергій Лаврик (Харків), Олег Філімонов (Одеса), Віктор Андрієнко (Київ), «Дизель Шоу» (Київ). Особливий гість фінального концерту – джазова вокалістка, актриса мюзиклів та кабаре Ніколь Рошель (Франція). Її виступ супроводжує Київський джаз-оркестр Drum Art BigBand під керівництвом Олексія Вікулова.
«Я була вчора і от прийшла сьогодні. Емоції неймовірні. Дякую за свято. Я дуже рада бути на цьому фестивалі, адже побачила усіх своїх улюблених артистів, а сьогодні чекаю на Ніколь Рошель», – сказала гостя фестивалю Анна.

Источник: https://dniprorada.gov.ua/uk/articles/item/22704/u-dnipri-rozpochavsya-finalnij-koncert-mizhnarodnogo-festivalyu-teatriv-kabare



Останній раз редагувалося: 28.11.2017 09:53
Переглядів: 548
Усі записи автора | << | >>
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті