Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 25 квітня 2024
23:21

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


13 березня 2017, 13:26

Лідер фракції РПЛ Олег Ляшко вимагає через суд оприлюднити текст нового Меморандуму

Фракція Радикальної партії вимагає через суд оприлюднити текст нового Меморандуму, підписаного нещодавно між Україною та Міжнародним валютним фондом. Про це заявив лідер фракції РПЛ Олег Ляшко на засіданні Погоджувальної ради. «Українці не знають, які вимоги висунув МВФ за цим Меморандумом. За моєю інформацією, в рамках цього документу Президент, голова уряду, НБУ та Міністр фінансів взяли на себе зобов’язання запровадження ринку земель, а саме продаж земель сільськогосподарського призначення, підвищення пенсійного віку та тарифів, заборона функціонування експортно-кредитного агентства в Україні, а це фактично черговий ніж у спину національному виробнику. Ми вважаємо, що всі ці питання Президент, уряд та НБУ не мають права вирішувати в таємному режимі», - наголосив політик. Лідер опозиційної фракції разом з колегами неодноразово звертався до керівництва держави та уряду з вимогою оприлюднити договір з МВФ. Проте, реакції і досі немає. «Якби в цьому документі було б все так добре, вони б першими все це розповіли. Якщо ж приховують текст Меморандуму та не реагують на вимоги його оприлюднити – це означає, що там антиукраїнські речі», - впевнений Ляшко. Олег Ляшко наголосив, що готовий перейти до рішучих дій і змусити владу показати українцям текст Меморандуму через суду. «Я від імені фракції Радикальної партії звернувся до Окружного адміністративного суду м. Києва з вимогою визнати протиправною бездіяльність Президента України Петра Порошенка, Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, Голови НБУ Валерії Гонтаревої та Міністра фінансів Олександра Данилюка. Також ми вимагаємо через суд розсекретити умови цього таємно укладеного Меморандуму з МВФ. Ми вважаємо абсолютно неприпустимим, що Президент та уряд підписують документи, не поінформувавши та не порадившись з українцями», - повідомив парламентар.



Переглядів: 914
Усі записи автора | << | >>

Олексій  (19.03.17 10:41): Повністю згоден з вами.
Нагадує угоди про продаж та купівлю рабів, а навіщо їх ставити до відома про такі домовленності.
Відповісти | З цитатою
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті