Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Вт, 16 квітня 2024
23:41

БЛОГ

Як отримати посвідку на постійне проживання в Україні

26.04.2017 11:51

Для в'їзду на територію України іноземним громадянам може знадобитися віза також посвідка на постійне проживання, це залежить від домовленості між нашою державою і країною від куди слід приїжджий. Якщо наші країни уклали безвізовий режим, то іноземець має право безперешкодно в'їжджати на територію України не оформляє попередньо ніякі запрошення і візи. Але в такому випадку кількість днів перебування в Україні у нього обмежена. Якщо ж іноземцю необхідно знаходиться в Україні більше ніж стандартні терміни, то наша компанія пропонує послугу з оформлення посвідки на проживання в Україні.

Вид на проживання в Україні

Що ж таке ВНЖ (вид на проживання) і які його плюси. Вид на проживання України це документ дозволяє на законних підставах перебуває іноземному громадянину на території України більшу кількість днів ніж має на увазі візовий режим. Існує 2 варіанти ВНЖ.

Посвідка на тимчасове проживання в Україні

Тимчасова посвідка видається терміном на один рік, і кожен наступний рік потрібно його оновлювати якщо це необхідно для розслідування обставин.

Посвідка на постійне проживання в Україні

Постійний же вид відповідає своїй назві, він видається на постійній основі і немає необхідності оновлювати його щорічно. Виняток тільки що його необхідно міняти в 25 і 45 років. Постійна посвідка має ряд переваг, як відсутність витрат на щорічну медичну страховку, так і можливість офіційного працевлаштування в Україні.

Як оформити посвідку на проживання в Україні

Для отримання посвідки на проживання в Харкові Повинні бути підстави, просто за бажанням іноземця Отримати його НЕ вийде. Які ж існують підстави?! Найпоширеніші на сьогоднішній день це: навчання у ВНЗ України; недолік з громадянкою громадянином України; дитина, народжена в Україні і громадянином України; інші родинні зв'язки. Так само багато оформляють дозвіл на проживання в Харкові, тому що в них знаходиться бізнес в Україні. Сама процедура отримання посвідки на проживання в Україні не дуже проста, так як вимагає ряд процедур і збір певного пакету документів під різні підстави. Безпосередньо видача посвідки на проживання в Харкові здійснюється уповноваженою особою Міграційне служби. Вид на проживання Харків

Якщо Вам необхідно оформити посвідку на проживання в Україні, але не знаєте з чого почати телефонуйте або завітайте до нас в офіс, наші кваліфіковані фахівці допоможуть в даному питанні. Кожен випадок індивідуальний і вимагає такого ж підходу. Список необхідних документів та вартість послуг Ви зможете дізнатися зателефонувавши нам за телефонами.
Необхідні документи:
Дійсний паспорт громадянина України, який не має пошкоджень. У паспорті повинен бути присутнім штамп про прописку, а також в нього повинні бути вклеєні необхідні фотографії, які змінюють після досягнення громадянином 25, а потім 45 років;
Ідентифікаційний номер, який присвоюється кожному платникові податків (ІПН), з даними, що збігаються з тими, які вказані в паспорті. Якщо громадянин України має документальне підтвердження того, що він відмовився від отримання ІПН, то він може отримати закордонний паспорт і без нього;
Якщо громадянин раніше отримував закордонний паспорт старого зразка, його необхідно теж уявити в ОВІР;
У разі, коли необхідно вписати в новий закордонний паспорт дані про дітей, будуть потрібні їхні фотографії, а також оригінали свідоцтв про народження.


Коментарі: 0


Усього 1. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 1 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті