Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 28 березня 2024
10:02

БЛОГИ

yulstor


24 березня 2023, 13:51

Під час комунікацій податківців Дніпропетровщини з бізнесом розглядались питання МПЗ

23.03.2023, за сприянням Підгородненської міської територіальної громади та під головуванням заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Валерія Леонова, проведено онлайн зустріч з представниками бізнесу за темою «Особливості застосування мінімального податкового зобов’язання».
Фахівці податкової служби області, під час комунікацій з платниками, розглянули новації податкового законодавства, пов’язані з визначенням суб’єктами господарювання мінімального податкового зобов’язання (далі – МПЗ).
На заході опрацьовані питання, які цікавили представників бізнесу. Фахівці ГУ ДПС проінформували бізнес-спільноту про нюанси розрахунку МПЗ для юридичних і фізичних осіб (податки, що враховуються при обчисленні; суб’єкти господарювання, які звільненні від МПЗ); звітність з МПЗ, терміни його сплати для юридичних і фізичних осіб; відповідальність за несплату МПЗ.
«Податкова служба Дніпропетровщини завжди відкрита до діалогу з органами місцевого самоврядування та бізнесом. Зараз, як ніколи, наша тісна взаємодія – запорука злагодженої та ефективної роботи у напрямку наповнення бюджетів», – зауважив Валерій Леонов під час зустрічі.



Останній раз редагувалося: 24.03.2023 13:51


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті