Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 26 квітня 2024
00:47

БЛОГИ

marik2104


21 березня 2019, 10:07

На Дніпропетровщині викрито схему ухилення від сплати податків під час продажу електроніки через мережу Інтернет. У організатора

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області викрили схему ухилення від сплати податків під час продажу техніки та інших товарів через мережу Інтернет та вилучили в її організаторів велику суму готівки.
В рамках проведення операцій «Мережа», «Рубіж» та розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 212 КК України було встановлено групу місцевих жителів, які організували підконтрольну компанію та однойменний вказаній компанії Інтернет магазин, через який здійснювали реалізацію електроніки та інших товарів широкого вжитку роздрібним покупцям.
При цьому розрахунок за товари покупці здійснювали шляхом переведення коштів на банківські карти фізичних осіб – організаторів схеми, а у бухгалтерському обліку компанії-фігуранта вказані господарські операції не відображалися та податки, відповідно, не сплачувалися.
У свою чергу, організатор схеми, на банківську картку якого починаючи з 2016 року було перераховано 7,3 млн. грн. від фізичних осіб в якості оплати за товар, не подавав декларації про майновий стан і доходи у встановлений законодавством термін, внаслідок чого ухилився від сплати понад 1,4 млн. грн. податків.
За результатами санкціонованих обшуків, проведених в офісних та робочих приміщеннях фігурантів, вилучено майже 1,2 млн. грн. та 13 тис. 975 дол. США готівкою, а також чорнові бухгалтерські документи по реалізації комп’ютерної техніки, комплектуючих до комп’ютерної техніки та аксесуарів.
Триває слідство.



Останній раз редагувалося: 21.03.2019 10:07


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті