Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Вт, 23 квітня 2024
22:33

БЛОГИ

marik2104


7 грудня 2018, 14:02

У Дніпропетровській області ліквідовано схему масової незаконної реалізації фальсифікованих цигарок та алкоголю. Вилучено продук

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрили та зупинили схему масової реалізації фальсифікованих товарів, а також вилучили продукції на суму більше 4 млн. грн.
В рамках проведення операцій «Акциз - 2018», «Рубіж – 2018» та «Мережа» було встановлено одного із ФОП м. Нікополь, який протягом 2018 року здійснював масове незаконне розповсюдження фальсифікованих цигарок імпортного походження без марок акцизного податку України та фальсифікованих алкогольних напоїв.
Збут «товарів» невідомого походження здійснювався через мережу торгівельних павільйонів (кіосків), розташованих в різних частинах міста. Окрім того, фігурант розповсюджував фальсифікат через мережу Інтернет, розміщуючи відповідні оголошення на спеціалізованих сайтах, та використовував мобільні месенджери.
За результатами санкціонованих обшуків, проведених за місцями зберігання та збуту фальсифікованої продукції, з незаконного обігу вилучено більше 2,1 тис. літрів фальсифікованого алкоголю та понад 106,5 тис. пачок імпортних тютюнових виробів без марок акцизного податку України. Загальна орієнтовна вартість вилучених ТМЦ складає майже 4,2 млн. грн.
За даним фактом до ЄРДР внесено відомості за ч.1 ст.204 КК України. На вилучені ТМЦ накладено арешт.
Триває слідство.


Останній раз редагувалося: 07.12.2018 14:02


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті