Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 24 квітня 2024
18:44

БЛОГИ

SlavaUkraine2018


13 листопада 2018, 14:23

Бійці 93 бригади "Холодний Яр" відпрацьовують навички ураження цілей на ближніх дистанціях

На спеціально обладнаному майданчику на полігоні тактичні групи 93 бригади "Холодний Яр" відпрацьовують навички ураження цілей на ближніх дистанціях. Вогонь ведеться з особистої зброї - автоматів, пістолетів, снайперських гвинтівок. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на сторінку 93 бригади у Facebook.

Як зазначається, під керівництвом досвідчених інструкторів, багато з яких ще до війни займалися практичною стрільбою у стилі IPSC (МКПС), бійці 93 бригади тренуються швидко, точно й впевнено вражати цілі. Причому завдання й умови стрільби, як і в реальному бою, постійно змінюються.

"Слід враховувати, що вогонь ведеться з потужної бойової зброї, на швидкість, а сама мішень достатньо невелика, адже в реальному ближньому бою просто поранити противника замало. Аби вижити, треба влучати так, аби пострілом відразу знешкодити ворога і не дати йому шансу на вогонь у відповідь", - йдеться у повідомленні.


Останній раз редагувалося: 13.11.2018 14:23


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті