Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Вт, 23 квітня 2024
10:24

БЛОГИ

SashkoSokil


11 липня 2017, 09:48

На Дніпропетровщині ошукали власників житла – героїв АТО

У місті Кам’янське за адресою бульвар Будівельників, 27-б у серпні 2016 року було вручено оглядові ордери на квартири військовослужбовцям, героям АТО. Зняли урочисту церемонію на відео- і фотокамери, висвітлили у місцевих газетах. Проте, минув вже майже рік, а 20 родин, яким нібито видане житло, і досі живуть на зйомних квартирах.

Все через те, що буквально через місяць після вручення паперів почалося судове провадження за статтею 191 Кримінального кодексу України “Привласнення, розтрата майна…”. Виявилося, що компанії-забудовники, які виграли тендер від Міністерства оборони, є учасниками мережі з розкрадання державних коштів. А усе будівництво було зведено до купівлі старого недобудованого будинку і відтворення легкого косметичного ремонту. Кінцевий результат сумний: будинок не відповідає будівельним нормам, а вартість цього житла, відображена у документах, завищена у багато разів.

Але найсумніше в цій історії те, що військовослужбовцям було обіцяно, що вже у вересні 2016 року вони зможуть переїхати до нового житла. В результаті 20 родин героїв АТО були ошукані і покинуті напризволяще.

Зараз у військових лишилися тільки спогади про щирі поздоровлення генерал-лейтенанта О. Дубляна та його запевнення в тому, що Міністерство оборони навіть у такі скрутні часи дбає про забезпечення військовослужбовців житлом. Ще залишилося кілька світлин і сам оглядовий ордер як символ нездійсненної мрії.
Військовослужбовці – це ті люди, що своє життя і серце віддають державі. Коли ж держава зраджує цю довіру, їм нема до кого звертатися, бо підписаний контракт. Для них закриті звернення в цивільні органи і до журналістів. Їм лишається лише чекати і вірити, у той час коли пан міністр оглядає новенькі апартаменти у штаб-квартирі НАТО в Брюселі.


Останній раз редагувалося: 11.07.2017 09:58


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті