Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 20 квітня 2024
01:54

БЛОГИ

stmodessa


20 червня 2017, 12:47

Кіпр може похвалитися кращими в Європі пляжами

У нинішньому курортному сезоні Кіпр побив свій же рекорд – цілих 63 пляжі на ньому були відзначені Блакитним прапором. Це означає, що купуючи тут у моря нерухомість, ви отримуєте можливість жити та відпочивати на найбільш екологічно чистих курортах Європи.

Хоча Кіпру й далеко до європейського максимуму (Іспанія «зібрала» близько 600 Блакитних прапорів), він теж вважається рекордсменом. Серед усіх країн Європи саме Кіпр лідирує за співвідношенням загальної кількості пляжів із тими, котрі відзначені екологічної нагородою.

Найбільше Блакитних прапорів отримали пляжі Айя-Напи. Не залишилися осторонь Пафос, Ларнака, Лімасол, Пейя, Поліс та інші кіпрські курорти. Всі пляжі, що відзначилися, можна дізнатися по піднятим над ними справжніми блакитними із символом нагороди прапорами.


Блакитний прапор є своєрідним міжнародним сертифікатом. Вона вручається Фондом екологічної освіти вже три десятиліття поспіль тим пляжам, причалам, що годяться для безпечного купання й відповідають високим стандартам. При присвоєнні Блакитного прапора враховуються багато різних критеріїв. Якщо ви потрапляєте на відзначений пляж, можете бути впевнені, наприклад, у тому, що в морі тут можна купатися без побоювань, на воді є буйки та працюють рятувальники, а самі набережні прибираються щодня.

В Україні у 2017 році Блакитного прапора удостоїлися 10 пляжів, включаючи міський пляж Чорноморська (Одеська область).
Дктально : https://ctm-group.com.ua/sitenews/news-cyprus-property/Cyprus-boasts-the-best-beaches-in-Europe


Останній раз редагувалося: 20.06.2017 12:47


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті