Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 20 квітня 2024
18:59

БЛОГИ

Mira Vognu


13 березня 2017, 15:24

Товариство «Альянс Еволюшн» стає лідером постачання палива держпідприємствам

Відділ освіти П’ятихатської райдержадміністрації 13 березня уклав угоду із ТОВ «Альянс Еволюшн» про закупівлю бензину та дизпалива на 977 тис грн.
Конкурувало у цьому тендері із ТОВ «Альянс Еволюшн» ТОВ «Тех-Дилер-Макс», яке запропонувало цінову пропозицію на 11 тис грн. меншу. (Додаток 1) Ціна, за якою ТОВ «Альянс Еволюшн» надасть товар, є цілком прийнятною (18, 33 грн за л бензину і 17,08 грн за л дизпалива), проте історія самого товариства не може не звернути на себе уваги.
ТОВ «Альянс Еволюшн» оформлено на п’ять офшорів: «Деззлінг Інвестментс Лімітед», «Делстанто Холдінгс Лтд», «Сенбіан Інвестмент Лімітед» ,«Найтентра Коммершіал Лімітед» і «Рівадж Лімітед».
Менеджером зі збуту в «Альянс Еволюшн» є Денис Садловський. Він же у вересні 2016 р. був прийнятий на аналогічну посаду у «приватівську» фірму ТОВ «Пром гарант плюс» з посадовим окладом 1450 грн. Раніше Садловський працював у ТОВ «ТД «Авіас» з групи Ігоря Коломойського.
Фірма «Альянс Еволюшн» була заснована у травні 2016 р. товариствами «Астронг люкс» і «Вертікс-Трейд». Обидва засновника створені 6 жовтня 2015 р. і прописані в одному офісі на вул. Зоологічній, 4-а у Києві. «Астронг люкс» записане на мешканця Володимира Зарівного Запоріжжя, а «Вертікс-Трейд» – на жительку Дніпра Вікторію Нагаєць.
На сьогоднішній день керівником «Альянс Еволюшн» зі статутним капіталом 4 тис грн. є Віктор Мельников. (Додаток 2)
Як відомо, ТОВ «Альянс Еволюшн» з 23 січня цього отримало підрядів на поставку паливно-мастильних матеріалів на загальну суму 203,49 млн грн. Чим пояснюється такий успіх товариства, залишається тільки здогадуватись. Ймовірно, причиною є очевидний зв’язок «Альянс Еволюшн» із бізнесом групи «Приват».




Останній раз редагувалося: 13.03.2017 15:24


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті