Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
09:16

CHEEV. "Гарно так"

Посмотреть афишу: CHEEV. Поп-музыка

CHEEV (Владислав Чижиков) - молодий виконавець з Білорусії, що проживає на території України та співає українською. Його талант був оцінений на «Голос країни» і вже у 2019 році, під псевдонімом CHEEV, відбувся дебютний реліз пісні «Оберігати». А 2021 - рік випуску першого альбому «Drama».

Стиль CHEEV - це комбінація жанрів інді та альтернативи, в поєднанні з особливим вокалом та ліричним текстом. Композиція «Гарно так» потрапила в чарти не лише в Україні, а й в Європі. Цей трек захопив TikTok та Instagram. Все завдяки ідеї поєднати в пісні оптимізм та віру в майбутнє.

CHEEV: “Цей трек про те, як вчишся просто жити у невідомості, без планів на майбутнє. Цінуєш те, що в тебе є і тих, хто поруч з тобою - ця легкість спрощує життя загалом.” Продовження цієї композиції - «Мрієшся», про палітру почуттів людини після розставання. «Печаль», «Оберігати», «Іминімі», «Пазл» - є основою для романтичних відео у всіх соцмережах.

Концерт CHEEV це про пісні, що відгукуються в серцях. Під час виступу буде не лише лірика та романтика. Співак передає в треках весь діапазон емоцій. Як воно все відбувається? Приходьте і побачите на власні очі!



Юлія  (10.06.23 08:51): Продам один квиток на концерт CHEEV, 350 грн.
0673755515
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте