Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
12:15

Свято краси та весни, смак Середземномор`я

Посмотреть афишу: Свято краси та весни, смак Середземномор`я Экскурсия

А Ви знали, що Шавлія має антиоксидантні властивості, зменшує подразнення шкіри, а також сприяє схудненню. Чебрець лікує набряки, зменшує пори, укріплює волосся. Меліса омолоджує та підтягує шкіру, надає блиску волоссю. ЛЕМОНГРАС робить шкіру всього тіла пружною. Душиця очищує шкіру, сприяє омолодженню та регенерації. І навіть петрушка бореться з пігментацією, чудово освітлює шкіру. Звичайно це далеко не всі властивості лікарських та пряних трав. А ще вони корисні, красиві, запашні.

Тож запрошуємо відвідати найбільший пряний сад в Україні, де ми побачимо багато зеленого ( а це знімає стрес) насолодимось ароматами, та навчимося застосовувати пряні трави для краси та здоров'я. Ми дізнаємося як і з чого зробити «Косметичний лід». А композицію з трав для нього отримаємо у подарунок (запасу вистачить на рік).

ПРОГРАМА ПОЇЗДКИ:

ТАЄМНИЧИЙ ЗЕЛЕНИЙ СВІТ: гарні Ялинки, зелені Ніваки, Бонсаї, шпалери, Парасолі, Арки. Можливість зробити гарні фото в яскравих зимових локаціях. Дізнатись про історію розсадника, та які технології використовують у садівництві та озелененні.
САД ПРЯНИХ ТРАВ. Ми зануримось у аромати духмяних трав, зелені оази серед зими, теплиці наповнені м'ятою, лавандою, розмарином, тим'янами. Вивчаємо рослини, щупаємо, дивимось, смакуємо, вдихаємо аромат та дізнаємось багато цікавого.
МАЙСТЕР-КЛАС зі створення віночка з природних матеріалів.
ОГЛЯДОВИЙ МАЙДАНЧИК з панорамою на село Спаське, яке було козацькою зимівлею і має свою героїчну історію, наповнену духом сили та волі. ФОТО У ЧАРІВНОМУ ГНІЗДЕЧКУ
ЛАНЧ-ПАУЗА - Мідії у вершково-винному соусі з лавандовим вином / Брускети з м'яким сиром та прованськими травами / ароматні чаї / печиво з лавандовою пудрою
ФОТОТАЙМ різноманітні фотозони сповнених ніжності та весняного настрою для твоїх казкових фото, за бажанням реквізит та вбрання
ПОДАРУНОК НА ЗГАДКУ – набір трав для косметичного льоду

ВАРТІСТЬ: 690 грн

До вартості туру входить:

- Трансфер за програмою
- Вхідні квитки
- Екскурсія від комерційного директора розплідника – Людмили Баранник
- Лекція та дегустація пряних трав
- Реквізити для фото та фотозони
- Смачний обід
- Подарунок на згадку
- Організаційний супровід
- Страхування

Додатково оплачується:

- Витрати на готові або власноруч зроблені пакети чаю або спецій (вартість 50 гривень).
За бажанням ви можете придбати рослини в горщику, набори спецій та духмяні чаї (35-100 грн горщик / приправи та чаї – вартість 50 гривень)

ПОПЕРЕДНІЙ ЗАПИС ЗА ТЕЛЕФОНАМИ ОБОВ'ЯЗКОВИЙ!

Телефони для довідок і запису:
(068) 682 25 57
(066) 38 45 093
(093) 80 22 383


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте