Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
22:28

Святослав Вакарчук. Благодійний вечір-концерт

Святослав Вакарчук. Благодійний вечір-концерт

Зустрітися разом, почути улюблені пісні у затишному, акустичному форматі і допомогти нашим захисникам - не пропустіть цю унікальну можливість.

Ці благодійні сольні концерти в рамках туру Святослава Вакарчука Україню навесні 2024 року є унікальними завдяки програмі. Концерт складається з двох частин: у першій музикант виконує свої пісні на гітарі, так, як зазвичай робить це для наших захисників та захисниць на фронтах сходу та півдня країни. У другій половині він акомпанує собі на роялі, відтворюючи атмосферу написання пісень, тобто так як вони з'являються -вдома, під рояль.

Почути як пісні Океану Ельзи, так і з сольних проєктів лідера гурту,а також народні ви зможете саме в цей вечір. Така як ти і Саме та, Місто Марії та Місто весни, Еверест, На небі, я їду додому і Оберіг, Без бою, Обійми та багато інших.

Всі, хто вже був на цих виступах в Одесі, Львові чи Києві сходяться в одному - чи то зала на 700 людей, чи на декілька тисяч - відчуття, що тут і сьогодні зібрались усі свої.

Окремий настрій створює світловий супровід.

Кошти з квитків йдуть на допомогу бригадам ЗСУ, НГУ та іншим представникам Сил Оборони України.

Не пропустіть цей музичний вечір!


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте