Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
18:25

Виставка В`ячеслава Апета «Спогади про острови»

Посмотреть афишу: Виставка В`ячеслава Апета «Спогади про острови» Живопись

Напередодні Дня художника України, у Дніпровському Будинку мистецтв відкривається персональна виставка живопису та емалі відомого Українського художника, члена Національної спілки художників України, лауреата мистецьких премій ім. Ф.Решетнікова та ім. Т.Пати В'ячеслава Апета.

В.Апет народився у 1962 році у Дніпропетровську. Малювання захопило його з раннього дитинства та визначило сферу діяльності на все життя. Він закінчив Дніпропетровське державне художнє училище. Його вчителями були художники Григорій Чернета, Леонід Антонюк, Всеволод Шпиганович. Рік 1988 позначений як участь у першій виставці (портрет «Наташа»). Відтоді В ' ячеслав Апет був учасником понад 80 виставок в Україні та за кордоном.

Цю свою персональну виставку В'ячеслав Апет асоціює із життям та творчістю митця у часі й просторі, назвавши її «Спогади про острови» .

Він розмірковує : «Час може бути безмежним океаном, де подорожі серед його хвиль завжди об'єднують день минулий, теперішній та майбутній, що насичені пережитими почуттями, мріями, рухом, спогадами. І картини - це мов би сходинки у різних часових вимірах, кожна – острів почуттів, відштовхнувшись від якого, хочеться та варто рухатись далі»...

На виставці 39 живописних полотен та 24 емалі. Вони дають можливість відчути неординарну особистість художника, чий інтелектуальний живопис та емалі емоційно вибудовують світ його задумів, гармонію форми, змісту, стилістику образів та манеру спілкування завдяки вільному асоціативному мисленню.

Пластика пейзажу, сутність речей, краса природи, жінки гармонійно виявляють роздуми та поступ художника, його неповторність, безкінечність уяви, метаморфози перевтілень – несподіваних, немарнотних, цілісних...

Творче кредо митця: «Вір собі та природі», а напрямок своєї діяльності він визначає як «егореалізм», певною мірою іронічно оцінюючи буденність.

Кожна робота заохочує глядачів міркувати разом над життям, його проявами у мистецтві.


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте