Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
02:53

Акварельне адажіо Олени Половної-Васильєвої

Посмотреть афишу: Акварельне адажіо Олени Половної-Васильєвої Живопись

Персональна виставка «Акварельне адажіо» художника-педагога, кандидатки мистецтвознавства, члена Національної спілки художників України Олени Половної-Васильєвої.

Художниця майстерно володіє різними техніками: акварелі, батику, витинанки, а також добре знайома з традиційними техніками ручної вишивки, петриківського розпису та писанкарства. В експозиції цьогорічної виставки (вже другої персональної виставки мисткині) представлено понад 40 акварельних робіт, створених в останні роки, що відображають ліричний настрій і музично-емоційне звучання душі автора.

Завдяки майстерності мисткині ми ніби вирушаємо в дивовижну подорож, споглядаючи зимові краєвиди Пирогово, весняні береги Орілі, загадкову Кам’яну могилу, чарівні краєвиди полонин і відчуваючи шепіт морських хвиль, пісню степу та дріботіння літнього дощику.

Роботи художниці настільки чисті та гармонійні з відчуттям поезії, звуків, благоговіння перед неповторною природою, що у глядача виникає своя внутрішня музика душі. Всі енциклопедії твердять: «адажіо є безсумнівним показником ступеня істинної талановитості, ознакою справжнього таланту». Тож, щоб пересвідчитись у цьому, завітайте до Будинку мистецтв познайомитись з образним світом художниці.

Народилась пані Олена в с. Іларіонове Дніпропетровської області. Після навчання у звичайній сільській школі закінчила Дніпропетровське художнє училище ім. Вучетича (декоративно-прикладне мистецтво). А потім було навчання у Дніпропетровському національному університеті ім. О.Гончара (спеціальність "Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво").

З 2002 року працює на кафедрі образотворчого мистецтва та дизайну Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара на посаді доцента. Набутими знаннями щедро ділиться з молоддю, вона - керівник студентської творчої студії з традиційної витинанки, куратор колективних студентських виставок. Вона бере активну участь у професійних художніх виставках.

Творчі роботи Олени Половної-Васильєвої в останні роки є прикрасою експозицій Всеукраїнських виставок народного мистецтва в нашому Будинку мистецтв. Її роботи часто експонуються у виставковій залі Дніпровської організації Національної спілки художників України.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте