Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 18 апреля 2024
23:38

Ігор Родіонов «Дніпровська набережна»

Посмотреть афишу: Ігор Родіонов «Дніпровська набережна» Литература, Презентация

Дніпровська Центральна міська бібліотека запрошує всіх бажаючих на презентацію двомовної книги Ігоря Родіонова «Дніпровська набережна». Автор розповість про те, як народилась книга, відповість на питання читачів, покаже уривки з документальних фільмів про будівельників набережної. Усі бажаючі зможуть придбати книгу з автографом автора.

Міський Набережній виповюється 85 років. Найбільша в Україні та Європі, вона стала обличчям міста, символом успіху та гордістю дніпрян. Книга про дніпровську набережну є першим історико- публіцистичним виданням на цю тему.

«Дніпровська Набережна» відкриває читачам чимало таємниць, легенд, історій, які посилені унікальними черно-білими фото з минулого.

Глави книги «Я памятаю, як усе було…», «Якщо не ми, то хто?..» розповідають про перших будівельників та архітекторів, масштабну реконструкцію 2005 року. На сторінках видання автор також розповідає про різноманітні форми міського громадського буття – свята, фестивалі, спортивні змагання, паради та інші заходи по програмі міського голови Бориса Філатова «Культурна столиця».

Глава «Символи нового тисячоліття» - про унікальні архітектурні проекти, які домінують на березі Дніпра, про майбутнє набережної. В творчій роботі над книгою участь візьмуть краєзнавці, історики, архівісти. Завдяки яскравим світлинам найкращих фотомайстрів, читач побачить набережну в незвичних фоторакурсах.

Англійська мова, робить видання чудовим подарунком для зарубіжних гостей та інвесторів.

Довідка:

Ігор Родіонов - письменник, кінодокументаліст. Автор пяти книг - «Днепропетровские зодчие. Люди-легенды», «Петровский зачет. 40 лет спустя», «Секретный архитектор Южмаша», «Корона над Днепром» и інші. Автор документальных кінострічок про видатних людей міста. За популяризацію Дніпровскої школи практичної архітектури обраний членом- кореспондентом Міжнародної інженерної академії (МІА) /Придніпровський центр/.

Адреса: вул. Воскресенська, 23, лекційна зала, 3-й поверх
Телефон: (056) 745 20 52


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте