Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
01:37

Світлана Лодіна «Дикі трави»

Світлана Лодіна «Дикі трави»

Живопись

Свій творчий шлях Світлана починала з роботи дизайнером. П'ятнадцять років цілком успішно реалізувала свій потенціал як підприємець, створюючи жіночий одяг під власним брендом. Головні напрямки її роботи – це графічний дизайн, принти на тканинах, а з 2007 – олійний живопис.

Споглядаючи картини художниці, відразу поринаєш у магічну атмосферу світла, добра і любові.

В останні роки Світлана проживає в Білорусі. Перебування в мальовничому місці, багатому лісами, вплинуло на роботу художника, сприяло народженню нового напрямку в її творчості, появі двох серій робіт. Надихаючись природою, творчістю імпресіоністів і фовістів, вона відгукнулася цим напрямком своєї яскравої творчості. Близька внутрішньому стану класиків філософія художника відбилася і переплавилась в серії робіт "Яскраві сновидіння" і "Дикі трави". Власне, саме цим своїм настроєм, емоцією Світлана і хоче поділитися з глядачем.

Виставки Світлани:

"Colour palette", 2009. Дім архітектора. м.Дніпро. Персональна виставка, 2010. Редакція газети "Наше місто" м.Дніпро. "Пробудження", 2011. Галерея "Арт-Лодис" м.Дніпро. "Звуки живопису. Барви музики", 2011. Кафе "Про Джаз". м.Дніпро. "Подих весни", 2012. Ресторан "Потьомкін" м.Дніпро. "Вітер мандрів" Галерея "Арт-Лодис", 2012. м.Дніпро. "Фотоальбом" Галерея «Арт-Лодис" 2012. м.Дніпро. "Автопортрет" Галерея "На Чехова" 2014 м. Могилев. Білорусь. "Пейзаж" Галерея "На Чехова" 2016 м.Могилев. Білорусь. "Яскраві сновидіння". Галерея "Будинок картин" м.Київ.

Пошук і самоосвіта тривають. Зараз художниця освоює новий напрямок – іконопис.










Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте