Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
21:06

Виставка Богдана Бучковського «Українська хата»

Виставка Богдана Бучковського «Українська  хата»

Живопись

16 грудня 2019 року о 13.30 у Дніпровському Будинку мистецтв відбудеться відкриття персональної виставки художника Богдана Бучковського «Українська хата».

Молодий художник Богдан Бучковський активно творить та бере участь у виставковій діяльності. Після закінчення образотворчого відділення Дніпропетровського театрально-художнього коледжу зі спеціальності «Художник-живописець» працює в Дніпровському Будинку мистецтв. Роботи автора представлялись на різноманітних виставках: Всеукраїнська виставка «Чарівні барви Дніпра» (2014 – 2016, 2019 р.р.) у виставковій залі НСХУ, Всеукраїнська виставка «Поєднані Дніпром» у Дніпровському Будинку мистецтв (2015 – 2016 р.р.), обласні виставки «Графіка-2015» та «Січеславський пленер» (2011 – 2015, 2019 р. р.).

Про активну позицію і талант молодого художника свідчить його творчий доробок, представлений на персональній виставці живописних робіт «Пошуки» в Музеї історії м. Кам’янське, відібрані робіти до Всеукраїнської виставки «200 років - 200 художників» у музеї образотворчого мистецтва ім. Тараса Шевченка у м.Києві (2014 рік). Також роботи Богдана Бучковського були представлені на престижних фахових Всеукраїнських виставках у 2015 та 2016 роках, що проводились до Дня художника України у Будинку художника м.Києва. Робота «Остап Вересай» Б.Бучковського зберігається у фондах музею історії міста Кам’янського та представлена у художньому альбомі «Козак Мамай». Крім того, полотно молодого художника «Вже від землі відірвався літак» було подаровано Міністерством культури України музею Тараса Шевченка в Пекіні (Китай).

У 2019 році Богдана Бучковського прийнято до лав членів Національної спілки художників України.

Твори цього автора викликають жвавий інтерес у шанувальників образотворчого мистецтва. Так, у газеті «Слово просвіти» вміщена стаття «Мальована бандура», в якій особливо відзначена робота «Криниця» і схвальні відгуки члена Національної спілки художників України Володимира Падуна. Богдан оформив книжку-розмальовку для дітей «Птахи рідного краю», що видана у типографії «Візіон» м.Дніпра.

У експозиції представлено понад 20 графічних робіт автора, створених під час реалізації проекту «Українська хата». Автор здійснив поїздку велосипедом дорогами сіл Дніпропетровщини, де до сьогодні зберігаються хати, збудовані нашими пращурами. Результатом поїздок, зустрічей, спостережень і стала ця персональна виставка.

Виставка буде працювати до 31 грудня 2019 року.




  


Юлия  (22.12.19 17:24): Богдан не только талантливый художник но и очень замечательный человек. Огромная гордость за него. Молодец Богдан ,, Идущему только вперед все дороги будут открыты". Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте