Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 16 апреля 2024
16:22

Виставка Тетяни Дзекунової «Мить»

Посмотреть афишу: Виставка Тетяни Дзекунової «Мить» Живопись

16 грудня 2019 року о 15.00 у Дніпровському Будинку мистецтв відбудеться відкриття персональної виставки Тетяни Дзекунової «Мить».

Тетяна Дзекунова народилася в Казахстані у 1968 році біля живописного озера Балхаш. Оточуюча природа активно вплинула на формування любові до прекрасного та спонукала робити спроби в малюванні. У 13 річному віці переїхала з батьками у Жовті Води, де і закінчила середню школу. У Жовтих Водах навчалась у студії образотворчого мистецтва під керівництвом художника Михайла Москвітіна, який за визнанням автора виставки зробив великий вплив в її формуванні як художниці. Т.Дзекунова закінчила Жовтоводське педагогічне училище та Дніпропетровський державний університет, за професією вона – філолог.

У експозиції виставки представлено понад 50 робіт, виконаних в техніці акварелі у різних жанрах: портрет, пейзаж, натюрморт. Техніка акварелі захоплює художницю можливістю передати чуттєвість сприйняття навколишнього світу. Роботи Тетяни Дзекунової були представлені у центральній міській бібліотеці Дніпра, історичному музеї міста Жовті Води.

Знаходяться у приватних колекціях мешканців Німеччини, Ізраїлю, США та України.

Виставка буде працювати до 27 грудня ц.р.




  

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте